nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

Futbol Illenc

Segona Regional Un sol avançament, Murenc-S'Arracó (Sastre Gayà). At. Peguera-Pilars Soledat (Reus Vidal), Son Ferrer-Santa Eugènia (Payeras Bover), Esp. sa Vileta-Alcúdia (Gil Vives), Sant Jordi-Montuïri (Coll Schmidt), Bunyola-Valldemossa (Bonnín Cifre), Petra-Felanitx (López Coll), At. Rafal-Alaró (R. Bonnín), Campanet-Cardassar (Capó Rosa)

Tercera Regional Consell-Lloret (Martínez Machado), Artà-Soledat (Tormo Payà), Son Sardina-Cala d'Or (Domínguez Bauzà), Espanya-Andratx (Calomarde Palmera), Vilafranca-Can Pastilla (Muñoz Martín), Alqueria-Port Pollença (Adrover Vallbona), Son Oliva-Esporles (March Morlà), Marratxí-Búger (Garcia Bonet), Sineu-Llucmajor (Valverde Martínez), Collera-Arenal (García Lozano).

Copa President La doble final de la Copa Reial Federació Espanyola tenia assignada per al partit d'anada la data del pròxim dia 10 d'octubre. Posats d'acord els dos finalistes, Manacor i Ferrioler, tal partit es disputarà dimecres dia 9 a les instal·lacions de Na Capellera, començant a les vuit i mitja del vespre i amb arbitratge de Serrano Pérez.

Ambient blanc-i-blau Testimonis presencials del partit de la passada jornada a Na Capellera entre el Manacor i l'At. Balears juren i perjuren que de cap manera no es mereixia el conjunt de Nico López retirar-se als vestidors amb una derrota, que no s'ajustà ni per aproximació al joc desplegat. Més bé es mereixien acumular els tres punts, senyal evident de la millora que, a poc a poc, posa de manifest la plantilla blanc-i-blava. Amb vista al partit que contra el Gènova es disputarà diumenge a partir de les cinc de l'horabaixa, s'espera la reaparició del lateral José. També estan molt avançades les negociacions amb dos jugadors que pertanyen al ventall futbolístic del Barcelona, en categoria amateur. Fins i tot, podria ser molt bé que un exjugador molt cotitzat que fins la temporada passada era titular indiscutible, s'animi a tornar a renovar per tot el que queda de temporada.

Es Porrassar Tot arriba en aquesta vida. Allò bo i allò dolent. Afortunadament per als aficionats futbolístics de l'Algaida, i veïnats en general, la data del 13 d'octubre serà molt recordada, ja que en tal diada es procedirà a la inauguració oficial de la gespa artificial que s'acaba d'implantar al rectangle d'Es Porrassar. Tot començarà a les tres i mitja de l'horabaixa, instant en què les màximes autoritats procediran a la inauguració. Es preveu l'assistència del molt honorable president, Xisco Antich; del seu fidel escuder, Pere Fullana; l'incomparable J.J., batle de la vila; el president Xisco Ramis i un llarg etcètera. Posteriorment es disputarà el partit Algaida-Felanitx. En continuarem informant.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris