nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Àrbitres Preferent

La relació dels col·legiats designats per dirigir els partits de la pròxima jornada, encara que sigui de manera provisional, és la següent: dos partits avançats a dissabte: Alcúdia-Constància (Albertí Oñate) i Pollença-Ferrioler (González Vera). La resta, en diumenge: Poblera-Algaida (Becerra Constantino), Cala Millor-Campos (Lladó Grau), Penya Arrabal-Son Roca (Vicenç Abad), Peguera-Collera (Montero Alvarado), Soledat-Gènova (Domíngez Jerez), Montaura-Andratx (Antón Rodríguez), La Unió-Esporles (Murillo Martínez), S'Horta-Calvià (Pérez Granados).

La Salle
Tal com estava anunciat, va tenir lloc la quinzena pujada a Lluc, una fita que cada temporada l'entitat lasaliana du a terme i patrocina, vist l'extraordinari interès i èxit afegit en tots els àmbits lasalians. Varen ser unes cinc-centes persones les que de bon matí enfilaren la carretera de Lluc disposades a oferir a la patrona de Mallorca els molts èxits que, en diferents disciplines, han aconseguit els afiliats a tan estimada entitat. No faltà la missa solemne a la basílica de Lluc i posteriorment la «gran diada» va culminar amb l'elaboració de dues monumentals paelles, sota la direcció del «factòtum» Jaume de Peguera, que delectaren gràcies a la seva condimentació tots els expedicionaris. Entre ells, el director del col·legi, juntament amb el responsable d'esports, germà Fidel, com també, el president de l'entitat, Joan Lluís Vives, i membres de la junta directiva. En una paraula: èxit total i multitudinari.

Escola d'Entrenadors
El 9 de novembre finalitza el termini d'inscripció del curs Nivell I, la titulació del qual en futbol faculta per entrenar fins a la Divisió d'Honor Juvenil. El termini d'inscripció és idèntic al de futbol sala. Les proves d'accés per als inscrits estan assenyalades per als dies 19 i 26 del mes de novembre.

Sporting Maonès
A pesar de la trajectòria poc eloqüent del degà menorquí en l'actual Campionat de Tercera Divisió, no s'ha pensat de qüestionar la feina del tècnic, Juan Millán, que continua tenint la confiança abslouta de la directiva del club. Un tècnic que en l'actual competició s'ha convertit en l'objectiu de la majoria de col·legiats, que li mostren moltíssimes targetes.

Binissalem
Tal com avançàrem en la nostra edició d'ahir dimecres, avui vespre tindrà lloc al recinte del Miquel Pons de Binissalem una sessió de preparació dels primers preseleccionats per Miquel Bestard, de cara a participar en la selecció balear, que els dies 6, 7 i 8 de desembre s'enfrontarà amb Catalunya i el País Basc en la Fase Autonòmica del Campionat de les Regions UEFA. Fase que tindrà com a seu una població catalana pendent de decidir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris