algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Els àrbitres amenacen d'aturar el futbol si Borràs no convoca eleccions

Els partidaris de Domènech volen donar suport a l'actual president a les urnes

Els àrbitres de Balears volen paralitzar el futbol balear per forçar Borràs del Barrio a convocar unes eleccions en el Comitè Territorial. La dimissió de Domènech Riera i l'anunci fet pel president de la Federació Balear recordant la seva potestat de nomenar el president dels Àrbitres i assegurant que no convocarà eleccions, han provocat gran malestar entre els partidaris de Domènech Riera. L'actual president dels àrbitres, que encara no ha formalitzat la seva dimissió, va fer saber que just retornarà al Comitè com a fruit d'unes eleccions. Així les coses, Borràs del Barrio es troba en una situació molt complicada. No vol convocar eleccions i, en aquesta ocasió, Domènech Riera no està disposat a retirar la seva dimissió, com ha fet fins ara sempre que l'ha presentada.

Així les coses, els àrbitres de Balears tenen previst reunir-se dimecres al Comitè per intentar forçar Borràs del Barrio a convocar eleccions. L'argument per convèncer Borràs del Barrio de la necessitat de convocar eleccions és que, en cas contrari, es paralitzarà el futbol balear. Domènech Riera vol que s'obri un procés electoral per aconseguir el vot majoritari dels àrbitres i retornar així a la presidència amb el suport del col·lectiu. Així les coses, la necessitat de convocar eleccions és acceptada de manera unànime per totes les parts en conflicte en el Comitè.

En tot cas, els opositors a Domènech consideren que el millor seria deixar passar un grapat de setmanes abans de convocar les eleccions. Ara bé, la possibilitat de paralitzar el futbol balear amb una vaga diumenge és rebutjada de forma clara i taxativa per tots els que s'oposen a Borràs del Barrio. Així mateix, Diari de Balears ha pogut saber que l'àrbitre Bartomeu Munar Gelabert no recolza la possibilitat de fer una vaga per paralitzar el futbol balear.

El president de la Balear, Borràs del Barrio, farà tot el que pugui perquè el futbol balear no quedi paralitzat, malgrat que encara no s'ha pensat en les mesures que caldrà prendre si els col·legiats fan vaga. Borràs, de moment, no té constància escrita que Domènech Riera hagi dimitit i, de moment, assegura no conèixer oficialment quines són les intencions del president del Comitè d'Àrbitres. D'altra banda, Borràs del Barrio ha estat citat avui dematí a la seu de la Direcció General d'Esports per intentar aclarir com és possible que el Mallorca sigui l'únic club de les Balears que va poder retenir alguns futbolistes. Evidentment, també es parlarà de la crisi dels àrbitres que envolta ara mateix el futbol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris