nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Gatera de gols a Son Ferriol

El Constància, que arribà a perdre 4-1, va aconseguir empatar

FERRIOLER 4
CONSTÀNCIA 4

FERRIOLER: Jaime (1), Rodo (2), Calero (1), Pozo (2), Sebas (2), Nando (2), Roig (2), Jose (2) Reynès (2), Raul (2) i Tuni (2).
Emilio (1) va entrar per Jose; Oscar (1) per Reynès; i Carlos (1) per Calero.
CONSTÀNCIA: Picazo (1), Silvano (2), Mayrata (1), Amorós (2), Colom (1), Quique (1), Moranta (2), Capellà (2), Calderón (2), Nebot (2) i Ramón (2).
Ferrer (1) per Colom.
ÀRBITRE: Soro Pérez (0). Malament, no deixà content ningú. Expulsà, després de dues targetes grogues, Tuni en el minut 77, i va amonestar Calero, Pozo, Reynès, Colom, Quique, Moranta i Calderón, a més de l'entrenador del Ferrioler, Juan Manuel Darder.
GOLS:
1-0: minut 35, José.
1-1: minut 40, Amorós.
2-1: minut 46, Tuni.
3-1: minut 54, Tuni.
4-1: minut 57, Reynès.
4-2: minut 58, Capellà.
4-3: minut 61, Nebot.
4-4: minut 79, Ramón.

Sensacional espectacle el que varen donar ahir horabaixa el Ferrioler i el Vilafranca, on es va registrar una autèntica gatera de gols. El partit va començar de manera fosca, però a poc a poc varen arribar les ocasions. Les més clares les va tenir el visitant Nebot, però les va tudar. En canvi José, amb dosis de fortuna, va inaugurar el marcador en el minut 35. L'alegria els durà poc als al·lots de Juan Manuel Darder, ja que quatre minuts després s'assenyalava un penal a favor del Constància. Ramón marrava, però el rebuig l'agafava Amorós, que empatava el matx.

En tornar dels vestidors s'instaurà la bogeria. Tuni marcà en el minut 46 i amb aquesta diana el seu equip inicià un quart d'hora on brodà el futbol i n'obtingué fruits, amb dos gols més. El partit semblava sentenciat, però els de Jaume Bauçà no s'enfonsaren, i un gol de Capellà tot just després del 4-1, els ficà dins el partit un altre pic. Els inquers s'animaren, mentre que els locals no sabien com aturar-los, i Nebot i Calderón empataven un partit ple de gols.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris