algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Àrbitres de Preferent

Pollença-Algaida (únic avançat a dissabte, Socias Rullan); Alcúdia-Poblera (Fernández Sánchez); Cala Millor-Constància (Antón Rodríguez); Penya Arrabal-Ferrioler (Esteve Simonet); Peguera-Campos (Ortiz López); Soledat-Son Roca (Ginart Garcia); Montaura-Collera (Garrido Losada); La Unió-Gènova (O. Albiol González); Calvià-Andratx (Coll Homar) i S'Horta-Esporles (González Vera).

Santa Ponça Per culpa dels elements atmosfèrics, els quals carregaren amb molta profusió divendres passat a la zona de Ponent, es va haver de suspendre la presentació oficial de les plantilles del Santa Ponça, Son Caliu i Hoquei sobre patins. En el cas que tot transcorri amb tota normalitat, divendres que ve, dia 5, a partir de les 19 hores, se celebrarà el protocol·lari acte, al qual assistiran les autoritats locals i en el qual es podrà produir alguna sorpresa, descomptada la presentació de l'himne oficial de l'entitat.

Col·lectiu arbitral Dimarts passat, a prop de tres dotzenes de col·legiats, encapçalats pel seu president Pep Domènech i amb la presència de Tomeu Munar i Gelabert i d'un llarg etcètera, es traslladaren a Vilafranca amb la finalitat de disputar un partit de germanor entre una selecció de col·legiats i una altra en la qual figuraven la majoria de directius del club local i, fins i tot, alguns jugadors, atès que la plantilla no tenia entrenament. Un partit que va servir per estrènyer les relacions «àrbitres-clubs de futbol», i el qual es repetirà i tendrà per escenari altres localitats mallorquines. Un detall: el trio arbitral no va presentar rebut ni tampoc despeses de desplaçament.

Comitè de Competició Suspendre amb un partit Joan Capdentey (Cardassar); Francisco López (Santa Ponça); Antonio López (Arenal), Paco Esteve (At. Balears); Eduardo Díaz (Penya Esportiva Santa Eulària) per doble amonestació. Cristian Sánchez (Constància), per acumulació d'amonestacions; Rafel Torres (Cardassar) per joc violent. Un partit a l'encarregat de material, Braulio Díaz (Eivissa). Multa econòmica a l'Eivissa per incidents públics.

Expedients disciplinaris Dimarts passat, els membres del Comitè de Competició Territorial tenien previst estudiar i sancionar, si el cas ho requeria, un «escrit expedient disciplinari» contra els col·legiats Guerrero Maria, Adrover Mulet i Hernández Burgos. Escrit presentat pel col·lectiu arbitral. A causa de la falta de temps, l'esmentat estudi es posposà per a la setmana que ve. El mateix quant al col·legiat Juanma Albiol, va ser allò que va decidir el Comitè Nacional. Per tal motiu, fins a la setmana que ve els expedients esmentats no seran estudiats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris