algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Àrbitres 3a

Pendents de les rectificacions que cada setmana acostumen a succeir, la relació provisional de col·legiats que dirigiran els partits de la propera jornada, que només patirà un avançament a dissabte, és: Ferrioler-Constància (Soro Pérez), Santanyí-Cardessar (Arenas Cuesta), S.Maonès-P. Calvià (Sureda Cuenca), Binissalem-Eivissa (Quesada Segura), Sóller-Vilafranca (Murillo Martínez), Montuïri-Arenal (Nadal Riera), Manacor, At. Balears (Ribot Riera), Poblera-Espanya (Pérez Granados), P.S. Eulàlia-Alaior (Forner Bover) i Santa Ponça-Felanitx (Ramon Cruz).

Divisió Honor Juvenil Després d'haver-se disputat el Campionat del Món Juvenil, que va tenir lloc a Trinitat i a Tobago, el campionat nacional de Lliga d'Honor Juvenil es posarà en marxa novament diumenge que ve amb un interessant derby balear Reial Mallorca-Platges de Calvià. Partit que tindrà lloc al Lluís Sitjar diumenge a les 12 hores sota l'arbitratge de Bastida García.

Moguda arbitral Malgrat les moltes decepcions sofertes per Guerrero María i Adrover Mulet, quant a esgotar totes les possibilitats que creuen que tenen al seu abast per sol·licitar la dimissió o cessament de l'actual president del Col·legi Arbitral, Pep Domènech Riera, ahir horabaixa es presentaren al local federatiu entregant en mà un escrit dirigit al president, Toni Borràs, en el qual sol·licitaven el cessament de l'actual president arbitral. Segons ells, basaven la seva petició en haver-se-li atorgat facultats que no són de la seva competència. Un altre capítol que s'ha d'afegir al ja voluminós contenciós que sols Déu sap com acabarà. Encara que, pels efectes, avui horabaixa el Comitè Territorial de Competició haurà d'estudiar i sentenciar un escrit redactat pel Comitè d'Àrbitres que afecta tres col·legiats de Regional Preferent, demà dimecres el Jutge Únic haurà de repetir la mateixa acció, ja que l'inculpat és un col·legiat de Tercera Divisió. Coneixem noms propis i llinatges dels quatre expedientats, encara que, per si de cas, preferim esperar que ens arribi la nota oficial, únic document que pot acabar d'una vegada amb tota aquesta moguda, que du camí de no acabar mai.

Santa Eugènia Dissabte passat, la festivitat de Sant Miquel es va celebrar amb tots els honors a la vila de Santa Eugènia. L'escenari, el bar Can Prim de la localitat, on es donaren cita la majoria de veïns i amistats del matrimoni format per Miquel Bibiloni i la seva esposa, Margalida. Coincidint amb la festivitat, se celebraren igualment els noranta anys de la matriarca de la família, la senyora Coloma Miralles, que en tot moment va gaudir atenent les felicitacions dels seus amics i coneguts, que gaudiren de barra lliure i de diverses barbacoes, per dur a terme saborosa torrada, que no va finalitzar fins a altes hores de la nit. Molts d'anys, estimada padrina, en una data tan assanyalada per ella i els seus familiars més propers.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris