cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

Dia de presentacions a can Barça

Carles Rexach demanà «un marge de confiança» en el nou projecte

El president del FC Barcelona, Joan Gaspart, presentà ahir oficialment dues persones que tindran un paper rellevant en el nou projecte blaugrana com són l'entrenador, Carles Rexach, i el nou director general del club, Xavier Pérez Farguell, que s'encarregarà de la gestió econòmica dels culés.

L'entrenador, que ja dirigí l'equip en el tram final de la passada lliga, sol·licità ahir durant la seva presentació «sort i un marge de confiança» al nou projecte del club després d'haver signat el compromís per a les dues pròximes temporades. En l'equip tècnic destaquen al costat de Rexach, el segon entrenador, José Ramón Alexanko, i Antonio de la Cruz, exjugador i tècnic de la casa. Joan Gaspart aprofità la compareixença per informar que Llorenç Serra Ferrer exercirà de secretari tècnic tot i que no tindrà cap vinculació amb l'equip professional.

D'altra banda Joan Gaspart també presentà ahir el nou director general del club, Xavier Pérez Farguell, que realitzà ahir la seva primera declaració d'intencions sobre com dur el Barcelona al punt més alt quant a professionalització empresarial. «Volen que comandi aquest vaixell amb totes les responsabilitats. En poques setmanes he vist que el club compta amb bons professionals i ara es tracta d'anar tots a una», digué Farguell. El nou executiu, de 45 anys, és llicenciat en Dret i Ciències Empresarials i té un mestratge en Direcció d'Empreses per Esade. Farguell serà l'encarregat de portar a terme un pla estratègic amb el qual Gaspart desitja posar fi a l'improvisat organigrama que ha regit el destí del club en el seu primer any de comandament.

Finalment Joan Gaspart restà importància a les dimissions de Jaume Llauradó i Josep Martínez Rovira en els seus respectius càrrecs de vicepresidents i vinculà les seves renúncies a la manca de títols. Les baixes seran cobertes per Félix Millet i Francesc Pulido a la junta directiva formada per 21 membres. «Creis que s'haurien produït dimissions amb la mateixa mala gestió, el meu estil, però amb la Copa del Rei, per exemple?», demanà Gaspart per llevar importància a la renúncia i recordà que en el primer mandat de Núñez foren quatre els directius que marxaren.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris