nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Futbol insular

Comitè juvenil  

Els membres del Comitè Juvenil de Competició prengueren les següents decisions: A Lliga Juvenil Autonòmica, dos partits de sanció a David Muntaner (Andratx) per joc dur, Eladio Suárez (Patronat) per agressió amb penediment i a Javier Moreno (Cide) per joc violent amb penediment. A Primera Regional, dos partits a Miquel Grimalt (Manacor B) per desconsideració contra l'àrbitre, Javier Pérez Ariza (Collera) per agressió a un contrari amb penediment i a Gerardo Gutiérrez (Atlètic Balears) per joc violent. A Segona Regional, tres partits a Simón Adrover (S'Horta) per desconsideració greu contra l'àrbitre i a Guillem Mayo (Barracar) per agressió a un contrari.

Na Capellera  

Es vulgui o no es vulgui s'ha de reconèixer que el rectangle de joc de na Capellera de Manacor es convertirà avui horabaixa en escenari del partit de la jornada de Tercera Divisió. És el camp provisional que es veu obligat a presentar l'amfitrió Vilafranca, motivat per la tardança a culminar la instal·lació de la gespa artificial en el recinte des Molí. Dos rivals cara a cara, dos conjunts catalogats amb molt alt nivell entre els participants i que des d'unes temporades enrere sempre causen sensació a les confrontacions que els ha correspost disputar tant en es Molí com a l'Estadi Balear. És un partit esperat amb molta expectació per tota la comarca, atès que l'hora en què s'iniciarà no se'n jugarà cap altre que li pugui restar espectacularitat. A les quatre en punt començarà sota l'arbitratge del col·legiat Raúl Martín.

Municipal de Campos  

Derbi comarcal que per primera vegada es disputa des que ambdós rivals militen a la mateixa categoria. És ben veritat que l'amfitrió ocupa el lloc més poc brillant de la classificació general. Malgrat tal circumstància, caramulls de contrarietats es trobarà el rival de S'Horta abans que s'aconsegueixi el seu objectiu, si és que l'aconsegueixen, de retornar a sa Lleona amb la totalitat dels punts. Arbitratge de Lara Medina des de les tres i mitja del capvespre.

Lluís Sitjar  

Mallorca i Blanca Subur són els dos rivals que a partir de les dotze d'aquest migdia s'enfrontaran en partit corresponent a la Lliga d'Honor juvenil, en què el conjunt de Tomeu Llompart és de preveure que continuï la seva marxa triomfal mantenint el seu particular duel amb el rival blaugrana barceloní. A hora similar, el Manacor i s'Horta igualment es veuran les cares. El conjunt amfitrió, de cap de les maneres, pot deixar d'obtenir els tres punts.

Es Porrassar  

Nova actuació de l'irresistible líder Algaida davant els seus incondicionals que avui horabaixa rebrà a les instal·lacions de es Porrassar al Valldemossa, equip netament inferior al seu potent amfitrió. Serà a partir de les quatre sota l'arbitratge de Covas Monserrat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris