nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
22°

Futbol insular

Estadi Balear  

A falta de poques hores perquè comenci a moure's la pilota damunt la gespa de l'Estadi Balear, ja és viu per als respectius incondicionals dels dos rivals els sentiments a flor de pell. Serà un partit amb una morbositat indiscutible. L'afició blanc-i-blava serà conscient que el seu equip no s'enfrontarà al tradicional Ferrioler, sinó que ho farà contra un conglomerat d'efectius que militen sota la disciplina de l'etern enemic esportiu, com resulta ser la plantilla que prepara el tècnic Joan Manel Darder. La rivalitat acostuma a condimentar aquestes coses. L'expressió sempre és lliure, agradi o deixi d'agradar als aficionats blac-i-blaus. Per tal motiu, és d'esperar que a mesura que vagin transcorrent els minuts, la cosa no passi els àmbits de la circumstància esportiva. A partir de tot ell, ben convenient resultaria que desapareixin els insults, provocacions i tot d'una es posin a gaudir de l'excel·lent partit, que garantit està, oferiran els dos conjunts, fins ara, més regulars de la competició. I una cosa, primordial per damunt de totes. La de demostrar als aficionats que no combreguen amb els colors blanc-i-blaus, que l'afició de l'Estadi Balear sap donar exemple d'esportivitat, al marge de la sabuda passió pels seus colors. Per la resta, creiem que ja està dit tot. A partir d'ara, només resta esperar amb el natural interès degustar uns dels derbis més esperats de l'actual temporada. Un fet que ni a Son Ferriol podien sospitar que algun dia es fes realitat. En definitiva. L'obsequi, com sempre passa en aquests casos, estarà més que servit. Ara només resta que els aficionats contemplin un espectacle, que estigui a l'altura d'aquesta única ocasió. Alineacions de gala als dos equips, i arbitratge a càrrec de Daza Blanco, que estarà responsabilitzat de mantenir el pols ben ferme, a partir de les cinc d'avui horabaixa.

Col·legi arbitral  

El proper dilluns dia 6 de novembre s'iniciaran en el Col·legi Balear d'àrbitres de futbol els corresponents cursos d'iniciació per tots els esportistes que tenguin interès a convertir-se en nous àrbitres d'esport que tant apassiona. Els interessats hauran de posar-se en contacte amb el Col·legi, ubicat a la carretera de Manacor 171-A, o contactar telefònicament al número 24-83-93.

Poliesportiu Magaluf  

Canvi d'orientació tècnica a nivell del Platges de Calvià i debut com a responsable de la plantilla de l'experimentat tècnic Tomàs Gibert, que de manera provisional substituirà Toni Vidal. A partir de les cinc i mitja enfront del Montaura amb arbitratge de Bastida García.

Sa Lleona  

Escenari del primer derbi comarcal que per primera vegada disputaran els dos enfrontats rivals, S'Horta i Felanitx. Partit envoltat de tota classe d'ingredients, que començarà a les quatre de l'horabaixa sota la direcció arbitral de Sureda Cuenca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris