nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Sempre ens quedarà Roberto

El Mallorca B empata amb el Benidorm en un matx en què el peruà va ser l'únic que jugà a futbol

MALLORCA B 0
BENIDORM 0

MALLORCA B: Alberto (1), Cordero (1), Cabeza (0), Romerito (1), Pelegrín (1), Buades (0), Campano (0), Albert Riera (1), Roberto Merino (3), Da Mota (1) i Jesús Perera (0).
Benjamín (1) per Cabeza en el minut 31, Jofre (1) per Riera en el 61 i Quique Mateo (1) per Da Mota en el minut 67.
BENIDORM: San Román (1), Mir (1), Silas (1), Rivas (1), Dani (1), Torres (0), Agullo (0), Braulio (0), David Copito (0), Sergio Porras (0) i Morante (1).
Robledo per Rivas en el minut 55, Palomino per Morante en el 62 i Emilio per David Copito en el minut 75.
ÀRBITRE: Arcia Vázquez (col·legi català). Mostrà targeta groga als mallorquinistes Cabeza (m. 25), Romerito (m. 30), Buades (m. 35), Alberto (m. 71) i Cordero (m. 85), i a Braulio (m. 12), Mir (m. 29), Agullo (m. 51), Sergio Porras (m. 57) i Robledo (m. 63).

El Mallorca B només va ser capaç d'empatar a zero davant el Benidorm, penúltim classificat de la categoria, en un partit realment pobre, dolent i trist. Destacable, quasi res, només un nom: Roberto Merino. Quin jugador!.

El menut futbolista del Mallorca B va ser capaç ahir de realitzar una autèntica fita: deixar en els espectadors la sensació d'haver vist un bon partit, o, almenys, d'haver presenciat un cert espectacle anomenat futbol. Això sí, només una sensació, ja que el matx entaulat entre el filial vermelló i el Benidrom va ser un desastre. Però és que el 10 barralet "Roberto és digne portador d'aquest numero" va ser l'únic que va jugar ahir a futbol en el Lluís Sitjar. L'únic que s'aturà, temperà, tocà, driblà, passà, xutà i pensà. I sempre amb coherència. El jovenet es va anar dels seus rivals quan va voler, centrà quan va ser necessari i dirigí sense descans. Només va ser aturat amb faltes. Sembla que només ell va ser damunt el terreny de joc, però així va ser, els altres, «fantasmes» de futbolistes.

El conjunt de Juan Ramón López caminà com un somnàbul sobre la gespa. Davant seu, un conjunt que va venir a empatar. Ho va aconseguir, era el que volia. No volia guanyar. En el minut 30 de la primera part Braulio va fer cas al seu objectiu en fallar un penal que llançà de forma desastrosa. Tampoc no va voler guanyar el Mallorca B. De pocs partits sortirà triomfador amb aquest tarannà i amb només un jugador sobre el terreny de joc: Roberto. Però es que només acaronant la pilota ja és un espectacle.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris