lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

Etoo: «Els futbolistes no som mercaderies»

El davanter camerunès, a la fi, fou presentat ahir com a nou jugador del Mallorca

Samuel Etoo fou presentat ahir com a nou futbolista del Reial Mallorca. El davanter camerunès arriba al conjunt vermellenc com a cedit pel Reial Madrid fins el trenta de juny. En tot cas, el Mallorca té una opció de compra sobre el jugador de mil milions de pessetes que podrà fer efectiva fins dia vuit de setembre.

«... És un plaer poder presentar un futbolista com Samuel Etoo. Ha costat molts d'esforços de molta gent fer possible que Samuel Etoo estigui aquí. A més, pel Mallorca és una extraordinària satisfacció haver aconseguit aquest fitxatge, ja que les dificultats han estat moltes. El club, l'afició i jo mateix hem d'agrair de manera especial el comportament de Samuel Etoo des dels mesos que han passat des que el maig començàrem a parlar amb el Madrid de la possibilitat d'incorporar el jugador... En tot moment, sempre ha dit públicament que volia jugar al Mallorca i que ha renunciat a un contracte supermilionari amb el Deportivo...», començà explicant el conseller delegat Mateu Alemany.

El conseller delegat afirmà els tres condicionants que s'han de donar perquè el Reial Mallorca pugui concretar l'opció de compra d'Etoo. «L'operació de compra està condicionada a tres factors: Que el Mallorca decideixi que té voluntat i capacitat d'abonar els mil milions de pessetes. A més, hem d'arribar a un acord amb Etoo i el seu representant. Finalment, és també necessari que el jugador tanqui la seva reincorporació en el Reial Madrid, ja que el conjunt blanc tenia una opció de recompra...», assegurà.

Així mateix, el conseller delegat assegurà que hi havia un pacte, que no es pot reflectir en el contracte perquè seria il·legal, pel qual el futbolista camerunès es comprometia a just jugar un nombre determinat de partits amb la seva selecció. Samuel Etoo es mostrà molt satisfet d'haver aclarit el seu futur i assenyala que era molt feliç de ser nou jugador del Mallorca. «Estic molt content, especialment amb el conseller delegat Mateu Alemany que ha lluitat molt perquè avui pugui ser aquí... Ara, toca treballar», significà.

El davanter camerunès assegurà que a l'hora de decidir-se per un o altre club havia pesat molt el fet de conèixer el Reial Mallorca. «Ja conec com funciona el Mallorca, a qui em trobaria aquí, però no sabia res del Deportivo o del Betis, que eren els dos altres equips que s'havien interessat en els meus serveis...», explicà. Respecte de les llargues negociacions, Etoo fou clar i descartà que el futbol sigui complicat. «No és que el futbol sigui complicat, sinó que la gent fa complicat el futbol... Els futbolistes, en alguns moments, són tractats com a mercaderies. No ens respecten com a persones. Primer som persones i després, futbolistes», manifestà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris