nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Figo: «Els que em diuen traïdor són els que m'han duit al Reial Madrid»

El portuguès es va començar a entrenar ahir amb el seu nou equip

Luis Figo, recent fitxatge del Reial Madrid, va declarar que la seva presa de contacte amb l'equip havia estat tan bona com era de preveure, i davant de les crítiques que està rebent des de Bacelona va afirmar que «els que li diuen traïdor són precisament els que l'han duit al Reial Madrid».

«La gent m'ha rebut molt bé i avui ha estat una primera presa de contacte. He saludat els meus nous companys, encara que a la majoria ja els coneixia i l'ambient m'ha paregut molt bo, i aquí em trob molt bé», va declarar el jugador.

Si les alabances i felicitacions arriben des de Madrid i des del seu nou equip, el pol oposat és a Barcelona, on tot són crítiques. «Crec que han de respectar la meva decisió. Els que ara em diuen traïdor són els que d'alguna manera m'han duit fins a aquest equip. No és el moment de parlar-ne ara, però ja en parlaré al seu moment, quan ho cregui oportú», va dir Figo amb un cert to desafiant.

Respecte als primers dies de treball, el jugador va comentar desconèixer si el seu debut com a jugador del Reial Madrid es produirà contra el seu club d'origen, l'Sporting de Lisboa. «No en tinc ni idea. Hem comentat el pla de treball d'aquests dies i per a res no s'ha tocat el tema de partits. Només es tracta d'agafar el mateix nivell que la resta de companys, que han començat a entrenar abans que nosaltres», va afirmar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris