algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El Mèrida, a punt de desaparèixer

El fins ara president del club extremeny, José Fouto, ha dimitit

L'empresari José Fouto va presentar ahir la seva dimissió com a president del Mèrida C.P. després d'estar 22 anys al davant del club extremeny, i va dir que o l'Ajuntament de Mèrida reconeix el suposat deute de 600 milions que té amb el club, o dilluns desapareixerà.

El Mèrida va ser denunciat davant l'AFE per diferents jugadors de la seva entitat per impagament d'emoluments, i té fins les 00:00 hores de dilluns per abonar la quantitat de 180 milions de pessetes si no vol baixar de categoria. L'expresident del Mèrida va assenyalar que no pensa avalar ni una sola pesseta més dels seus diners, «a no ser que l'Ajuntament de Mèrida reconegui el deute de 600 milions de pessetes que té amb el club», del contrari, va dir Fouto, «dilluns el club desapareixerà».

Fouto va atribuir el deute de 600 milions de pessetes a les diferents obres en millores esportives duites aterme pel Mèrida Club Polideportivo a les seves instal·lacions; unes obres que fóren assumides pel club, i que segons Fouto, havien d'haver estat pagades per l'Ajuntament.

El president del Mèrida va reconèixer sentir-se cansat i decebut davant de l'actitud mostrada per l'Ajuntament davant els problemes del Mèrida, «un Consistori», va dir Fouto, «que és l'accionista majoritari del club i per tant el que major responsabilitat hauria de tenir». Va reconèixer veure's obligat a deixar el club davant les pressions exercides per l'Ajuntament de Mèrida i davant les informacions d'«alarma social» difoses per un mitjà de comunicació local que no va voler citar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris