algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Els tentacles del Barça arriben a Manacor

Pedro Sureda, president del club mallorquí, confirma la col·laboració entre el seu equip i el català

L'acord de col·laboració entre el Futbol Club Barcelona i el Manacor ja està en marxa, i el club mallorquí està encantat amb aquesta vinculació amb un dels clubs més poderosos del món.

Com avançà ahir Diari de Balears, el conjunt català ha establert vincles molt estrets amb el Manacor, una relació que s'ha plasmat en una col·laboració entre els dos clubs. L'entrenador barcelonista, Llorenç Serra Ferrer, ha visitat amb assiduïtat les instal·lacions de Na Capellera, on ha dialogat al llarg del darrer any informalment amb directius manacorins de la possibilitat d'unir el Barcelona i el Manacor. Les converses informals han donat pas a la col·laboració directa.

Així, el nou director general del planter del Manacor és l'artanenc Pedro Moll, un tècnic que, al mateix temps, pertany a la disciplina del Barça, on ha dirigit un dels conjunts cadets. Sota la supervisió de Moll, Llorenç Serra Ferrer s'ha volgut assegurar el control dels jugadors que habiten a la nostra illa, creant una competència al Reial Mallorca.

El tècnic pobler coneix perfectament el potencial de futbolistes que existeix a la nostra illa, i considera que tenint un equip «satèl·lit» controlarà el mercat mallorquí i no se li escaparan jugadors interessants que després costa doblers fitxar (com a exemple, l'intent frustrat per fitxar el manacorí del Mallorca B Albert Riera, per qui oferí 75 milions de pessetes).

Si ahir era el segon entrenador barcelonista, el també mallorquí Pep Alomar, qui confirmava la voluntat de col·laborar amb el Manacor, avui és el president del conjunt mallorquí qui ho confirma.

Pedro Sureda afirma que oficialment «no s'ha firmat cap acord amb el Barcelona» però admet que la col·laboració entre el conjunt català i el manacorí és ben estreta: «En Llorenç és amic del club, i ha vengut durant la temporada, i ha vist la feina que feim. Si bé no a nivell oficial, sí que hem xerrat perquè col·laborem, i fruit d'això és que ja tenim un dels seus tècnics dirigint el nostre planter».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris