algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Gerard fitxa pel Barcelona després de cedir-li els drets d'imatge

Serra Ferrer nomena el mallorquí Pep Alomar el seu ajudant

Gerard López, fins ara jugador del València, ha fitxaty pel Barcelona, el club en el qual es formà, després de cedir-li els seus drets d'imatge, condició imposada pel nou president de l'entitat, Joan Gaspart, per donar via lliure al traspàs.

La tercera reunió del dia de l'agent del jugador, Josep Maria Orobitg, amb els representants de l'equip barcelonista va ser la definitiva, encara que per això el centrecampista hagué de cedir en les seves pretensions. Gerard fitxa per cinc anys i la seva clàusula de rescissió ascendeix a 31.000 milions de pessetes, xifra que s'ha establert per superar la de l'ara madridista Luis Figo.

Josep Maria Orobitg firmà per poders en nom del jugador, mentre que el València remeté un fax a les oficines barcelonistes amb el contracte rubricat amb una venda per valor de 3.600 milions de pessetes.

Joan Gaspart no ha volgut revelar si, a canvi de la cessió dels drets d'imatge, el Barcelona ha millorat les condicions pactades inicialment amb el ja exvalencianista, que havia de percebre una fitxa anual de 400 milions de pessetes.

Gaspart reconegué que el Milà estava disposat a pagar els 4.000 milions de la clàusula de rescissió del centrecampista i admeté que l'operació s'ha duit a terme després que Gerard sol·licitàs que es firmàs l'acord i puntualitzà que la disposició dels drets d'imatge dels jugadors serà des d'ara una qüestió innegociable en tots els fitxatges de l'entitat barcelonista. «Amb les noves tecnologies, aquest aspecte pot ser important pel que respecta als ingressos econòmics», explicà el nou president del Barça.

D'altra banda, Serra Ferrer va nomenar ahir el mallorquí Pep Alomar, de 33 anys, i amb el qui ja va fer feina a les files del Mallorca i Betis, ajudant seu en el primer equip del Barça.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris