algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

L'Atlètic Balears començà ahir els entrenaments

Miquel Crespí tornarà a ser l'entrenador del primer equip

Passaven pocs minuts de les vuit del vespre quan botaren els jugadors de l'Atlètic Balears a la verda gespa de l'Estadi davant la presència d'alguns dels seus incondicionals.`Els dos fitxatges més sonats de l'estiu, el de Paco Pérez (Pontevedra) i el de Juanito (Llevant), es feren esperar. Pérez va ser el darrer dels jugadors blanc-i-blaus que sortiren a entrenar, mentre que Juanito tenia permís de l'entrenador per no assistir-hi. També s'hi va incorporar Gerardo (Vilafranca), al mateix temps que no ha quallat la contractació de Cifre (Santa Ponça).

En la primera conversa tècnic-planter, també hi assistiren Marcos (Campos), Del Pozo (Ferrioler), Ramírez (Roqueta de Mar) i vuit jugadors de les categories inferiors de l'entitat. El club també informà sobre les renovacions de Loren, Santi, Sergio, Miranda, Óscar, Contreras, Zamorano, Aceitón, Huascar, Isern, Llistó i Quetglas.

Pel que fa la primera sessió de l'equip, Miquel Crespí va mantenir deu minuts de conversa amb tots els seus jugadors i després va realitzar una típica primera sessió d'entrenament. Quant a la pretemporada, Atlètic Balears i Manacor han decidit suspendre els partits que havien de disputar el dia 13 a Manacor i el dia 27 a Palma, tenint en compte que ambdós històrics conjunts s'hauran de veure les cares en el primer partit de Lliga.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris