algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El gran dia de les firmes

Els aspirants al FC Barcelona, davant la primera gran prova de foc

Lluís Bassat, Joan Castells, Joan Gaspart i Jaume Llauradó, els quatre aspirants a la presidència del Barça, viuran avui la primera gran prova de foc amb la presentació de les firmes dels socis que els donen suport, una frontera situada en les 1.466 adhesions que, si la superen, els convertirà oficialment en candidats a succeir Josep Lluís Núñez.

A més de la presentació d'aquestes firmes, els aspirants hauran de certificar un aval bancari per valor de 2.639 milions de pessetes (el 15 per cent del pressupost aprovat la temporada passada) i la relació d'almanco deu components del seu futur equip de treball.

La frenètica cursa per aconseguir les firmes arribarà al seu final. En els darrers dies tots han redoblat esforços per obtenir els suports i s'han multiplicat els rumors de si aquest precandidat o aquell altre quedaria fora de combat perquè no reuneix les adhesions.

Segons informaren fonts de cada precandidatura, tots ells disposen de les firmes i del respectiu aval. Alguns d'ells, com el grup de Bassat, admeten que en aquest període preelectoral no han gastat totes les seves energies i que per això el seu objectiu no era realitzar una demostració de força amb moltes adhesions.

La seva idea és redoblar esforços per quan arribi la campanya electoral en si i, per tant, l'hora de la veritat. L'aval, gestionat a mitjan setmana, ha estat compartit per la Caixa i el Banc de Sabadell, i tots els components del seu equip directiu comparteixen els riscs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris