muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Nadal va ser ingressat a la UCI de la clínica Asepeyo

La seva situació no és greu, però no pogué tornar

Un dels grans protagonistes del partit d'ahir era el defensa manacorí del Mallorca, Miquel Àngel Nadal. Pel jugador, era una jornada molt especial, ja que tornava al Camp Nou i ho feia com a jugador visitant després de vuit anys de jugar-hi com a local.

El mallorquinista va començar el partit formant part de l'onze titular, tot i que patia una lleu lesió a una costella, que arrossega des del partit contra el València.

Miquel Àngel Nadal va poder gaudir poc d'aquest horabaixa tan especial en el qual s'enfrontava als seus antics companys d'equip, ja que al minut 18 va haver de ser substituït, en no poder continuar realitzant més esforç físic a causa d'un agreujament de l'esmentada lesió.

Concretament, el futbolista manacorí va patir un pneumotòrax (aire al torax) espontani, conseqüència de les dues fissures costals que ja patia.

El moment de la substitució pel també defensa Fernando Niño, va ser especialment emotiu, ja que tot l'estadi barcelonista va rompre en una ovació llarga i tancada, en la qual va demostrar que encara recorda aquest il·lustre membre del famós i estimat Dream Team de Johan Cruyff.

Nadal, després de ser substituït, va ser traslladat a la clínica Asepeyo de Barcelona, on va haver de ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives en què va ser atès pel doctor Miquel Ferran de l'hospital barceloní i pel doctor del Mallorca, Joan Pericàs.

Segons va informar el cap de premsa del club mallorquí, Nadal romandrà ingressat a la UCI per un període indeterminat i no se sap quan tornarà a Mallorca, encara que de les paraules d'un altre dels metges que el va atendre, el doctor Borrell, se'n pot despendre que serà ràpidament. «De cap manera no es pot considerar una lesió greu i el temps necessari de recuperació és breu», va afirmar el doctor Borrell, qui també va explicar que «probablement en dues setmanes, Miquel Àngel Nadal podrà tornar als terrenys de joc».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris