cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Jesús marcà l'empat a zero

El davanter fou expulsat i la Gramanet no va saber aprofitar-ho

MALLORCA B 0
GRAMANET 0

MALLORCA B: Miki (1), Cordero (1), Rubiales (1), Raúl Valencia (1), Àlvaro Cámara (3), Romerito (1), Àlvaro Novo (1), Jonathan (2), Güiza (1), Buades (1) i Jesús (1).
Alyson (1) per Romerito, Iván Peñaranda (1) per Àlvaro Novo i Carlos (-) per Güiza.
GRAMANET: Morales (1), Guerrero (1), Raul (1), Luis Martin (1), Cámara (2), Juan Ramón Rodríguez (1), Calvo (1), Uceda (1), Dani (1), Lluís (1) i Nano (2).
Isidro (1) per Guerrero, Edu (1) per Rodríguez i Dolz (1) per Nano.
ÀRBITRE: Arcas Piqueras (col·legi valencià). Desastrosa actuació. Va mostrar targeta groga als jugadors locals Cordero i Alyson i al tècnic Juan Ramón López, i als visitants Guerrero, Dani i Edu. Expulsió per doble amonestació al davanter mallorquinista Jesús Perera en el minut 34.

El punt aconseguit ahir pel Mallorca B davant la Gramanet en el Lluís Sitjar fou el més positiu d'un partit que va quedar massa marcat per l'expulsió del local Jesús Perera en el minut 34. Una doble amonestació, per protestar i per joc violent, que deixà el filial vermellenc sense l'únic home que semblava per la tasca de punxar en atac.

Després que Jesús abandonàs el terreny de joc, el partit es convertí en un domini visitant, sense cap tipus de mossegada, i una espera local per sortir sense sentit al contraatac. Els principals homes de Juan Ramón decidiren no ser protagonistes. Novo deambulava per la seva banda, Güiza se sentia solitari en atac i Romerito no mostrava cap símptoma de jugar de primer equip.

Per la seva banda, la Gramanet tampoc no es mostrà amb gaires ganes de guanyar. Semblà que l'empat era bo per tots dos. Uns perquè jugaven amb un home menys i els altres perquè jugaven fora casa. Un punt per hom que manté els dos a dalt.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris