cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Roa anuncia que torna al futbol amb el Mallorca

A petició del porter el club illenc accepta que no jugui els dissabtes que ho prohibeix la seva religió

74162

Carlos Roa jugarà a futbol.

Només nou mesos i vint dies. Això és el que ha tardat Carlos Àngel Roa a tornar al futbol, a voler tornar-se a calçar els guants, a tornar al Reial Mallorca. Nou mesos que han servit per fer néixer un nou Roa, o més ben dit, per fer renèixer o fer ressuscitar un Roa ja conegut i admirat.

Allunyat en una granja aïllada de Colonia Margarita (Córdoba), sense línia telefònica i situada entre les muntanyes, amb el poble més proper a uns 20 quilòmetres, Roa, de 30 anys, ha viscut aquests darrers nous mesos fent feina per Déu, o més ben dit, per l'Església Adventista del Setè Dia.

Però ahir, 5 d'abril de l'any 2000 «El mur de Santa Fe» anunciava la seva tornada al futbol. «Jo ja ho he decidit, ara tot depèn del Reial Mallorca. Ho vaig deixar per ser feliç i ara torn pel mateix, per ser feliç», va dir el futbolista argentí en una roda de premsa oferida a Mar del Plata.

Com se sap, Roa es va retirar per motius religiosos. No podia compaginar la seva fe amb el món del futbol. Però el Mallorca li ha solucionat part del problema. A petició del guardameta, el club vermellenc ha acceptat que Roa no jugui o s'entreni els dissabtes, cirumstància que prohibeix la seva religió adventista.

El que semblava impossible s'ha tornat una realitat i els aficionats mallorquinistes tornaran a gaudir de la presència amb la camiseta vermellenca d'un dels seus darrers grans ídols i un dels principals artífexs a l'hora d'agradar la història del Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris