algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Vázquez treu dramatisme a la situació

L'entrenador gallec afirma que els jugadors han de sortir «amb la tensió necessària

Aquesta no ha estat precisament la millor setmana de Fernando Vázquez des que arribà a Mallorca. L'entrenador gallec ha rebut missatges de totes bandes en què es reflectia la idea que el partit d'avui contra l'Espanyol podia ser un ultimàtum per a la seva permanència a la banqueta mallorquinista.

Malgrat això, Vázquez no vol dramatitzar sobre el partit d'avui i li vol donar la importància justa: «Tots volem guanyar, i sabem que seria molt important per a nosaltres sumar els tres punts. Però tampoc no es morirà ningú si no es guanya. Els jugadors han de tenir la tensió necessària, però no més. Un excés de tensió pot ser tan perjudicial com la manca d'ella. Vull que els meus jugadors estiguin seriosos, però que estiguin relaxats dins la tensió necessària per competir, i estic segur que així estaran».

L'entrenador de Castrofeito assegurà que la situació no és tan dramàtica com es vol veure des de fora: «Jo som optimista. Falten vuit partits per acabar, i ho podem fer molt bé. No tenim per què pensar que ho farem malament en tots. Si guanyam diumenge l'equip s'alliberarà de tensió i ben segur que amb tranquil·litat tornarà al nivell de joc que tinguérem al febrer i serà capaç de fer coses importants».

El tècnic mallorquinista confia plenament en les possibilitats del seu equip de derrotar l'Espanyol, i sap que per a això han de canviar algunes coses: «Vull un equip que surti a jugar amb confiança, que estigui on estigui la pilota estiguin tots junts, com abans del mes de març. Vull que l'equip recuperi el seu nivell i es posi les piles, i si feim això estic segur que guanyarem».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris