algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

El Gramenet-Mallorca B se supèn per la neu i podria jugar-se el 8 de desembre

Més de tres-cents partits no es varen poder jugar a Barcelona per culpa del mal temps

El partit que havia d'enfrontar a l'horabaixa d'ahir la Gramanet i el Mallorca B fou suspès com a conseqüència de la intensa nevada caiguda sobre Santa Coloma durant tot el matí.

Encara que els jugadors d'ambdós equips varen sortir al terreny de joc a realitzar exercicis d'escalfament, l'àrbitre del partit va declarar-ne la suspensió després de deliberar una bona estona amb els seus assistents. Ambdós clubs hauran de decidir ara una data per a la disputa del partit. La directiva del conjunt català proposà el dia 8 de desembre.

Entre tres-cents i quatre-cents partits de categories territorials i inferiors es varen suspendre ahir a la província de Barcelona, a causa de la neu. Albert Baza, secretari general de la Federació Catalana de Futbol, explicà que el problema que sorgeix ara és determinar dates per a la disputa dels partits suspesos. Tanmateix, Baza apuntà que existeix la possibilitat que bona part dels partits es juguin el próxim 8 de desembre, un dimecres que és festiu, i en aquest sentit anirà encaminada la proposta de la Federació Catalana per refer el calendari; encara que en el cas de discrepància seria el Comitè de Competició qui ho decidiria en darrera instància.

El partit del qual no va perillar la disputa fou el de major categoria dels programats ahir a Barcelona, l'Espanyol-Mallorca, de Primera. Malgrat la nevada caiguda ahir a Barcelona i el fet que el terreny de joc de l'Espanyol està situat en una de les zones més afectades per aquesta inclemència, l'augment de la temperatura a la ciutat Comtal a l'hora del partit facilità la feina dels operaris de l'Olímpic de Montjuïc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris