nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Govern i Ajuntament de Palma firmaran un conveni per construir dos camps de futbol

La Conselleria de Turisme pagarà les obres i el consistori hi posarà els solars

El binomi Turisme i Esport no s'ha trencat. Celestí Alomar, conseller de Turisme del Govern balear, aposta de manera clara i decidida per l'esport com a important fórmula de promoció turística.

Així, el conseller de Turisme, Celestí Alomar, explicà dies enrere quina serà la política de promoció vinculada a l'esport que farà el Govern. La construcció de noves instal·lacions i la formulació d'un pla perquè els touroperadors puguin disposar de les ja existents són dos dels camins iniciats des de la Conselleria de Turisme.

En aquest sentit, Alomar manifestà a Diari de Balears la intenció de la Conselleria de fomentar també l'estada d'equips de futbol a les Balears durant la temporada baixa. «Una de les feines que volem fer és potenciar l'estada d'equips de futbol a les Illes durant la temporada baixa. Creim que és un segment important, però no sols equips de primer nivell, sinó també altres de menys importància... Aquí, com a negoci turístic, el més important és que en vénguin tres o quatre d'importants que facin que altres conjunts arribin a les Balears... Habitualment, avui se'n van cap al sud d'Espanya. Dins aquest segment tenim poca penetració, perquè no estam utilitzant les instal·lacions que tenim per a això...», explicà Celestí Alomar.

En aquest sentit, la Conselleria de Turisme considera que hi ha un bon grapat d'instal·lacions esportives que just s'empren durant unes hores determinades cada dia. «Som conscients que hi ha moltes instal·lacions que durant moltes hores cada dia no s'utilitzen. Per part de la Conselleria hem demanat a tots els ajuntaments de totes les Illes que ens diguin quines instal·lacions tenen i quina disponibilitat hi ha... Això és una feina que pràcticament està acabada, ja que ens han contestat quasi tots els ajuntaments... Volem ara fer un pla per poder utilitzar aquestes instal·lacions durant totes aquelles hores que ningú no ho fa», explicà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris