algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

«Guard els millors records de Mallorca»

Cúper va veure un partit igualat i un bon Mallorca

El tècnic argentí Héctor Raúl Cúper tornà ahir a la ciutat que el veié triomfar com a entrenador i que, com es demostrà, no l'ha oblidat. Ahir l'autèntic protagonista del matx entre el València i el Mallorca va ser l'exentrenador mallorquinista i actual tècnic del conjunt valencià. El públic de Son Moix el va rebre amb una gran ovació i l'acomiadà amb crits de «Cúper! Cúper!».

Ja a la conferència de premsa posterior al partit, el tècnic valencianista explicà que «s'ha vist un València molt irregular, que ha comès algunes greus errades, com en la jugada del gol. Després, quan hem quedat amb deu, ja era molt difícil capgirar el resultat». Afegí que «he vist un partit que en moments ha estat igualat. Nosaltres estàvem fent un partit molt irregular, i a la segona meitat hem jugat amb més ganes que altra cosa i hem aprofitat un cert arreplegament del Mallorca per pressionar més».

Cúper es referí també a l'actitud dels seus jugadors: «Hem arrencat tebis, tímids. Crec que hi ha hagut una actitud positiva arran d'una situació límit. Hem tingut una reacció desordenada i hem intentat fer coses noves quan hem vist que el partit se'ns escapava».

D'altra banda, Héctor Cúper també va parlar del Mallorca. El tècnic del Vàlencia va dir que «nosaltres ja sabíem que el Mallorca és un equip que ens pressionaria, que ho donaria tot, que lluitaria totes les pilotes, i els hem intentat tapar les bandes. De tota manera, han jugat bastant còmodes i quan han tingut el resultat a favor, s'han tirat a darrere». Respecte del fet que fos precisament Diego Tristán (un jugador que Cúper mantingué en el segon equip) qui marcàs el gol, el tècnic comentà que «ningú no pot discutir la qualitat de Tristán. Jugar partits ha estat bo per a ell, crec que ningú no dubtava que podria arribar al nivell de joc que ha demostrat avui (ahir per al lector)».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris