algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El Mallorca no compta amb els futbolistes de la terra per al filial

El conjunt de Juan Ramón només alinea tres mallorquins

La realitat és una, però en aquest cas sembla fàcil canviar-la. El fet és que el Reial Mallorca pràcticament no compta amb els futbolistes de la terra pel seu equip filial. Així, enguany, només són Buades, Micki i el jove Chando els mallorquins que defensen els colors del Mallorca B. La presència massiva de jugadors de la Península encara podia tenir un cert sentit quan el filial jugava en Segona Divisió A, però després que la temporada passada es consumàs el descens de categoria a la darrera jornada, sembla que tenir ara un filial sense nombrosa presència de mallorquins no té sentit.

I és que el nombre de jugadors de les Illes Balears que juguen a distints equips de la Península a Segona Divisió B és força gros. En tot cas, arribats en aquest punt, també és just assenyalar que en la pràctica totalitat són futbolistes que, difícilment, poden tenir un lloc a un filial. Així i tot, sí que hi ha algun futbolista mallorquí, com és el cas de Xisco Muñoz, que té una clara projecció de futur. El Reial Mallorca, ara per ara, intenta mantenir al filial jugadors d'una certa qualitat, independentment de la seva procedència. En tot cas, s'hauria de saber si no és viable mantenir un equip de Segona Divisió B just amb jugadors de la terra.

Una altra qüestió és la que es refereix a la banqueta. Juan Ramón López, que la temporada passada entrenà amb èxit el Melilla, és el màxim responsable tècnic de l'equip. És una obvietat que Nando Pons, després que la temporada passada no aconseguís la permanència, no podia continuar al càrrec, però sembla mal de creure que no hi hagi un sol tècnic mallorquí capacitat per dur l'equip a Segona Divisió B. En tot cas, el Reial Mallorca és una societat anònima i és evident que els seus responsables són ben lliures de fer el que més els convengui.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris