algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Vázquez: «Era un partit per guanyar fàcilment»

Ahir complí 45 anys i trobà que es patí massa

El tècnic del Mallorca, Fernándo Vázquez, complí ahir 45 anys i la veritat és que tingué un aniversari feliç, ja que els seus homes li feren el millor regal que podia esperar, una victòria davant un Màlaga que si bé en la primera part semblava un equip fàcil de batre, a la segona meitat demostrà que a la Primera Divisió no hi ha rival fàcil i va fer patir els mallorquinistes.

La victòria no va ser l'únic regal que rebé Vázquez el vespre d'ahir. Els companys d'Ultima Hora Ràdio li tenien preparada una sorpresa. En haver conclòs la roda de premsa habitual, Tomeu Terrasa obsequià el tècnic mallorquinista amb un pastís de xocolata amb fruites (vermelles i negres) per damunt i amb dues espelmes enceses que feien el número 45. Vázquez rebé el regal amb un expressiu somriure i agraí el detall alhora que bufava les espelmes davant les càmeres dels mitjans de comunicació del Grup Serra.

Pel que fa al partit davant el Màlaga, el màxim responsable tècnic del Mallorca digué que «era un partit perquè guanyàssim amb comoditat, però quan ens han marcat el 2-1 ens han crat certa intranquil·litat i això sumat als fantasmes que arrossegam d'anteriors ocasions, ens ha complicat un partit que en principi semblava encarrilat», i afegí que «aquest era un partit d'aquells que serveixen per agafar confiança i que al final s'ha complicat».

Vázquez també va explicar que «no hem d'oblidar que hem guanyat, i que quan guanyes vol dir que has fet coses bé, ara també és just reconèixer que a la segona meitat el Màlaga ha estat millor».

El tècnic mallorquinista va donar la culpa dels nervis a la mala situació a la taula de classificació de l'equip: «Els nostres jugadors estan avesats a jugar a dalt de la classificació i el fet que ara estiguem tan mal situats pot influir negativament en l'estat d'ànim dels futbolistes». Finalment, Fernando Vázquez va tenir paraules d'elogi per al porter mallorquinista Leo Franco, que ahir va ser titular: «Ha jugat molt bé, ha estat molt valent i molt segur. Li pos un excel·lent».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris