algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Futbol insular

Els membres del Comitè Juvenil de Competició prengueren els següents acords: A Lliga Nacional Autonòmica, imposar tres partits de sanció a Nicolau Miquel (Binissalem) per insults a l'àrbitre. Dos partits a Juan Guerrero (Relojeria Calvo) per agressió a un contrari amb penediment. Un partit a Miquel Cantallops (Mallorca B) per doble amonestació. Nou partits de sanció a David Gil (Independent) per menyspreu, insults i intent d'agressió a l'àrbitre. Dos partits a Jaume Roig (Campos) per agressió a un contrari. A Juvenils Primera Regional, tres partits a Juan Castillo (Esp. Sa Vileta) per menysprear l'àrbitre. Dos partits a David Pons (La Unió) per agressió a un contrari.

Estadi Balear

Quatre i mitja d'avui horabaixa i damunt la gespa (per cert, molt millorada del rectangle de joc) de l'Estadi Balear, es veuran les cares en partit d'«aferrar i xapar», Binissalem i conjunt amfitrió. Dos rivals que per tradició sempre disputaren i oferiren actuacions èpiques que molt varen ser agraïdes pels incondicionals, afortunadament per als colors blanc i blaus, la majoria d'elles de signe victoriós. Una tradició que es confia que avui horbaixa tengui repetició i siguin positives les reaparicions dels enyorats Andreu Llistó i David Quetglas, que segons ens varen assegurar està previst que siguin alineats en tot o en part dels minuts oficials de l'esmentat partit. Pérez Díez és el col·legiat nomenat per dirigir la confrontació, que, repetim, donarà començament a les quatre i mitja d'avui horabaixa.

Poliesportiu de Magaluf

De manera totalment errònia, basam-nos en el que se'ns va comunicar oficiosament, el partit entre Platges de Calvià i Manacor no va patir avançament ahir dissabte, ja que està assenyalat per avui diumenge a partir de les cinc de l'horabaixa en el poliesportiu de Magaluf, sota la direcció arbitral del col·legiat Caballero Àlvarez.

Eufòria blaugrana

Dotze punts molt ben guanyats, més tres possibles que avui horabaixa es puguin afegir en ocasió del partit UE Poblera-Alaior, han propiciat enorme eufòria que ja comencen a assaborir la massa incondicional del quadre de Martí Munar. Influït en part de tot quant acabam d'esmentar, per la igualació del passat diumenge a Santa Ponça on vuit dies abans havia sucumbit amb totes les de la llei, el líder Constància d'Inca. Partit el d'avui horbaixa que començarà a les quatre i mitja sota l'arbitratge del col·legiat Pérez Granado.

Lliga d'Honor Juvenil

Motivat per la resembra del camp de joc del Lluís Sitjar, el partit corresponent a la LLiga d'Honor Juvenil entre Reial Mallorca i Gramanet, es disputarà en el Miquel Nadal, amb el mateix horari (les dotze d'avui diumenge), sota l'àrbitratge del col·legiat Juan Albiol González. Partit molt atractiu que de bon segur motivarà que sigui bastant concorreguda l'assistència a les esmentades instal·lacions d'aficionats mallorquinistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris