muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Futbol insular

A les cinc en punt d'avui horabaixa tindrà lloc una nova confrontació de Tercera Divisió, de la qual podran gaudir tots els incondicionals i fervents aficionats als colors de l'històric conjunt campaner. Duarte Ramírez serà l'encarregat d'impartir justícia esportiva, ja que tant els amfitrions com el components de la SE Eivissa cercaran sense escatimar cap esforç els punts que al final s'atorgaran als guanyadors. El conjunt local ha deixat en evidència que es troba ara mateix en un gran moment. Onze punts a la classificació corresponen als tres triomfs i dues igualades aconseguides a l'actual campionat. Per descàrrec, una sola derrota, senyal evident del bon moment que passen els efectius de Damià Barceló. Sols ens resta per repetir que el partit començarà a les cinc en punt d'avui horabaixa.

Tècnics

El pròxim dimarts, aprofitant la festivitat del dia, el president del futbol base, Manolo López Lacal, junt amb els seleccionadors-entrenadors Miquel Bestard i Pep Garrido viatjaran a Menorca, disposats a presenciar dues actuacions d'efectius cadets i juvenils. Una bona ocasió per treure conclusions de cara a la possibilitat de seleccionar algun efectiu d'ambdues categories que reuneixi mèrits per actuar a la selecció balear. La mateixa operació es repetirà diumenge a l'Illa d'Eivissa.

Sancions juvenils

Els membres del Comitè de Competició prengueren les següents decisions: A Lliga Nacional Autonòmica, sancionar amb un partit a Alejandro Reina (Atlètic Rafal), J. Cano Perelló (Sant Francesc A), Jaume Serra (UE Poblera), Daniel Alemany (Sant Gaietà), Marco Lima (Penya Arrabal) i Juan Gómez (R. Calvo) per diverses motivacions. Així mateix, suspendre per un partit l'entrenador del Sóller Isidro Marín per insults a un jugador contrari. A juvenils de Segona Regional, dos partits de sanció a Daniel Isern (Calvià) per doble amonestació i menyspreus a l'àrbitre. També fou sancionat amb cinc partits de suspensió l'entrenador de l'Atlètic Peguera Bartolomé Aycart per espitjar un jugador contrari. Al Futbol 11 femení, dos partits de suspensió a Maria Crespí (Ferrioler) i Alicia Fornés (Son Roca) per agressió amb penediment.

Binissalem

Nova actuació del conjunt local davant els seus, malgrat tot fervents aficionats. En aquesta ocasió, el conjunt de Miquel Bestard s'haurà d'enfrontar al novell rival del Felanitx. No valdran desmereixements i molt manco prepotència, que estaria del tot en fora de joc, vista la situació calamitosa que els dos rivals mantenen a la classificació. El partit, que començarà a les cinc de l'horabaixa al camp municipal de la localitat, serà dirigit per l'àrbitre Torres Clapés.

Penya Arrabal

A les onze i mitja d'avui dematí, tindrà lloc un atractiu partit al camp municipal del Polígon de Can Valero. Sobre el rectangle de joc, Penya Arrabal i Sóller. Un novell, ascendit, enfrontat a un històric del futbol balear. Sobren al·licients, repetim, pels aficionats amants del bon futbol. L'àrbitre encarregat de dirigir el partit serà Sureda Cuenca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris