lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Partits del cap de setmana

Penya Arrabal-Sóller Els locals, desens a la classifi cació, sortiren golejats estrepitosament per 5-1 davant el Port de Sóller la jornada anterior. Tampoc el Sóller no pot presumir de treure un bon resultat la jornada passada ja que empatà al camp del coer. Sens dubte un partit que es presenta obert.
Àrbitre: Sureda Cuenca. Hora: 11:30

Ferrioler-Llosetí Segon classificat a només dos punts del líder, el Ferrioler s'enfronta avui a un Llosetí que ve de golejar 3-0 el Soledat. Aquest partit es presenta molt interessant i els dos equips poden oferir un bon espectacle a Son Ferriol. Els locals han de guanyar per continuar en segon lloc.
Àrbitre: Escribano Jiménez. Hora: 17:00 (avui)

Murer-Espanya El Murer es presenta en aquest partit després d'assolir un meritori empat diumenge passat en el camp de l'Alcúdia, tercer classificat. Tampoc no va ser dolent el resultat que aconseguí l'Espanya, ja que també empatà, però a ca seva, davant La Victòria, un dels millors equips.
Àrbitre: Mulet Pacís. Hora: 18:00 (avui)

Montaura-Montuïri Després d'encaixar un 5-1 a la passada jornada, el Montaura no té temps per aixecar el cap ja que demà rep la visita del superlíder de la categoria, el Montuïri. Un equip que no fa comptes de regalar res i que es presenta amb ganes de continuar com a primer classificat.
Àrbitre: Baldo Amengual. Hora: 17:00

Peguera-Independent L'Independent és l'únic equip de la categoria que encara no sap el que es guanyar aquesta temporada després de sis jornades disputades. Malament ho té per aconseguir guanyar en aquesta, ja que davant es trobarà el Paguera, un equip sempre molt complicat, més si juga a ca seva.
Àrbitre: Carrillo Losada. Hora: 16:00

Casa Miss Jotul-Calvià Situat a la zona privilegiada de la taula classificatòria, el Calvià es presenta a sa Pobla amb la intenció de mantenir-se a dalt. davant es trobarà un Casa Miss Jotul amb ganes de fer un salt a la classificació. Per això haurà d'aconseguir els tres punts en joc.
Àrbitre: Esteban Simonet. Hora: 19:00 (avui)

Soledat-Alcúdia Malgrat jugar fora camp, l'Alcúdia no hauràde passar gaires problemes per superar el seu rival d'avui dissabte. El Soledat, 17è classificat, només ha guanyat un partit dels sis disputants, una dada que contrasta amb què el Alcúdia encara no n'ha perdut cap.
Àrbitre: Ferrer Perelló. Hora: 17:30 (avui)

La Victòria-Son Roca Matx amb clar color local el que es disputarà demà a la Indioteria. El Recreatiu de la Victòria, quart classificat, rep la visita del Son Roca, penúltim classificat amb només una victòria a la seva casella. Cal destacar, emperò, la golejada del Son Roca al Montaura (5-1) de fa set dies.
Àrbitre: Serra Crespí. Hora: 11.00

S'Horta-La Unió Només un punt separa a la taula classificatòria aquests dos equips. El s'Horta cerca els tres punts i fer així un salt a la classificació. El mateix objectiu que persegueix el seu rival de demà, La Unió. El s'Horta ve de perdre a domicili i la Unió de perdre a ca seva.
Àrbitre: Serrano Pérez. Hora: 17:00

P. Sóller-Andratx Sorprenent igualtat la que hi ha entre aquest dos equips a la taula classificatòria. Tot dos han guanyat un partit, n'han empatat dos i n'han perdut tres. Tot fa pensar que aquesta semblança es farà patent al terreny de joc. Pel fet de ser local el Port de Sóller és favorit.
Àrbitre: Ramón Cruz. Hora: 18:00

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris