nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

Burgos carrega contra el metge del Mallorca

El porter argentí acusa d'inepte al cos mèdic del club i el culpa que encara estigui lesionat

El porter argentí del Reial Mallorca, Germán Burgos, va carregar ahir contra el cos mèdic del club, acusant-lo d'«inepte» i de tenir abandonats els jugadors. El jugador acudí ahir dematí a Son Moix a l'entrenament de l'equip, per veure al cap dels serveis mèdics del Reial Mallorca, Joan Roig, però no el va trobar. Burgos declarà que «he vengut a les nou del dematí per veure si hi era, i no estava. He tornat més tard de les 11 i tampoc es troba aquí. Jo no el trob, a veure si vostès em poden dir on para».

Aquesta absència de Roig provocà la indignació de Burgos, que pateix un desgarrament al seu bessó dret. Aquesta lesió li va sorgir ahir, ja que anteriorment, el desgarrament el tenia al bessó esquerre, i se'l va produir al partit contra el Reial Madrid.

Burgos volia consultar amb Roig l'abast d'aquesta lesió per tractar-se l'abans possible i estar curat en un molt curt termini, però no el va poder trobar. El porter mallorquinista indicà que «els jugadors ens trobam molt sols pel que fa a la part mèdica del club, i malgrat que els fisios i massatgistes treballen molt bé, pel que fa al metge la veritat és que ens trobam molt sols».

Per culpa d'aquest contratemps, Burgos no ha viatjat a Madrid per jugar contra el Rayo Vallecano, i tampoc no podrà anar a la selecció argentina la propera setmana. Per això, el jugador es trobava «molt calent, perquè em perd el partit del Mallorca i el de la selecció, i tothom sap què significa per un jugador representar el seu país. Ho repetesc, estic molt calent».

Burgos creu que aquest tema «es podia haver solucionat fàcilment, però per culpa de la ineptitud mèdica ara estic desgarrat i no sé quant de temps hauré d'esperar per estar bé. Ara me'n vaig a posar-me gel jo mateix i a esperar recuperar-me l'abans possible».

El jugador argentí va anar a Son Moix «a veure si (Joan Roig) em donava alguna cosa per prendre, però ell no ha aparegut», i s'acomiadà dels periodistes dient que «si vostès (els periodistes) el veuen, li deis que jo som al Valparaíso (l'hotel on viu)».

El doctor Joan Roig aparegué a Son Moix 5 minuts després que Germán Burgos se n'anàs. Roig es defensà de les acusacions del porter argentí argumentant que «jo no havia quedat amb ell».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris