cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Mario Gómez: «És una llàstima perdre així»

El tècnic afirmà: «Tenc tots els papers en regla»

Ahir va ser un vespre d'inauguracions a Son Moix. Una de les novetats que aporta el nou estadi és la gran sala de premsa on els entrenadors atenen els mitjans de comunicació en finalitzar el partit. Ahir la sala de premsa era especialment concorreguda.

El nou tècnic mallorquinista, Mario Gómez, va comparèixer a la sala amb la cara de circumstàncies corresponent a un resultat com el que s'acabava de donar. El tècnic argentí havia estat protagonista durant tot el dia d'ahir, per la incògnita que va suposar el fet que la Federació Espanyola de Futbol no hagués tramitat la seva fitxa, ja que el Comitè d'Entrenadors considera que no ha entrenat tres temporades al màxim nivell.

«És una llàstima perdre així», amb aquesta frase, Gómez va resumir el seu estat d'ànim i la seva opinió referent a l'enfrontament en el qual el seu equip acabava de ser derrotat pel Reial Madrid.

El tècnic mallorquinista afirmà també que «ens han marcat dos gols molt guapos i sorprenents quan semblava que ja teníem el partit guanyat».
Respecte de la qüestió de la tramitació de la fitxa, l'entrenador mallorquinista va declarar-se sorprès pel fet que l'anunci de la no-tramitació de la fitxa es fes en la vigília del partit contra el Madrid i va explicar que l'Associació de Futbol argentina va ratificar els papers i em va reconèixer tres anys de feina, el problema és que la Federació espanyola no vol reconèixer la dupla (quan dos entrenadors dirigeixen un equip), però és evident que això significa dirigir un equip i és tan vàlida aquesta fórmula com qualsevol altra».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris