muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

El Gènova afronta un nou repte

Iniciarà la seva segona temporada a Tercera en un camp sense acabar

El Gènova és sense dubte l'equip més humil de la Tercera Divisió, però enguany afronta amb molta il·lusió i ganes la seva segona temporada consecutiva en una categoria reservada als millors equips de Balears. Actualment les obres de la construcció d'una tribuna al municipal d'Es Garroveral encara no estan acabades, tot i que començaren tot just acabar la passada temporada. El començament de la Lliga està cada vegada més a prop i no serà possible tenir les obres acabades per a principis de setembre, quan el Campos visiti el Gènova, cosa que a més ha obligat a ajornar la presentació del nou himne del club palmesà, que es volia presentar juntament amb l'equip i amb la tribuna ja acabada. S'espera que les obres estiguin acabades en el mes d'octubre. Però malgrat el retard de les obres, el Gènova no tindrà cap problema per poder utilitzar el seu terreny de joc en els partits més inminents, on ja hi entrenen els vuit equips que formen part del club que presideix Jaume Frau.

El Gènova de Tercera Divisió afronta la nova temporada amb moltes cares noves i amb molta joventut en les seves files. Les quatre baixes de l'equip de l'any passat han estat suplides amb sis nou fitxatges de jugadors juvenils d'autonòmiques. Per la seva banda el cos tècnic serà el mateix, amb Xisco Albertí com a primer entrenador i Xisco Ferrer com a segon.

L'objectiu continua sent mantenir la categoria, tot i les dificultats econòmiques per les que travessa un club que subsisteix gràcies a les aportacions dels patrocinadors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris