algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

Futbol insular

Una vegada coneguda tota la «moguda» que es va organitzar al Col·legi Arbitral, a tenor dels ascensos i descensos que cada final de temporada s'acostuma a dur a terme, i coneguts els noms dels afortunats de les categories superiors, faltava la relació dels més modests. Futures figures del Col·legi Arbitral Balear. Per tal motiu, donam a conèixer la relació del qui ascendiren a Regional. Són els següents: Antonio Cañellas, M.J. Lara, Salvador Fornes, Alejandro Becerra, F. Javier Sarmiento, Gabriel Socias, R. José Mulet, Rafael Sabater, M. Àngel Jiménez, Jaime Buades, Juan Antonio Gueto, L.A. Ortiz, Gabriel Ginard, Jacinto Vicens, M.A. Reynes, Pedro López, Vicente Pintado, Manuel Lancharro, Miguel Morey, R. Javier Fernàndez, Javier Barea, J. Francisco Gonzàlez, Rafael Fernàndez. Amb tota aquesta matèria primera, és molt difícil que algun d'ells no arribi a triomfar.

Binissalem  

Una vegada duits a terme els entrenaments ben necessitats de cara a la pròxima temporada, el C.D. Binissalem ja té programat tot el «trui» de confrontacions amistoses corresponents a aquest mes d'agost. Avui diumenge, a Son Malferit, contra el Soledat. El dia 5, al Poliesportiu de sa Pobla, contra el quadre local. Dia 10, al Camp Municipal de l'Arenal. El dia 14, al Municipal de Binissalem contra el Sóller, que és quasi segur que serà aprofitat per realitzar la presentació oficial de la plantilla. El dia 24, a Sóller, amb motiu de les festes patronals de Sant Bartomeu. I, a continuació, preparatius pel primer partit de campionat que es disputarà al camp del At. Ciutadella. Quant a la plantilla, encara que sigui a goteig, com si fos reg per aspersió, s'acaben d'incorporar Sergio (Andratx), Dany Nadal (Platges Calvià) i Miquel Coll, que ha estat repescat. Altres noves incorporacions són Navarro, Llabrés i Duque, procedents del Constància. Continuen amb contracte en vigor Tovar, Christian, Ferrer, Pol, Torrens, Juanma, Vallés, Fiol, Mañas i Reus, i també hi ha la possibilitat de poder continuar comptant amb De Lucas.

Presentació original  

Vàrem voler ser testimonis de la presentació oficial dels equips del Vilafranca. Ens havien assegurat que aquesta presentació sortiria de tot el que s'havia conegut fins al moment. En una paraula, que arribaria envoltada de molta originalitat, tal com poguérem presenciar personalment amb el soci d'honor del club «meloner», el consumat esportista Rafel Bisquerra. Eren aproximadament les deu del vespre quan el recinte des Molí va començar a entrar en ebullició. Prop d'un milenar de persones prengueren seient davant un pintoresc escenari, disposat a presenciar la presentació. Mentrestant, com a gustós entremès, un bon plat de frit mallorquí, condimentat amb cura pel personal, al qual el president Guillem Garí, del famós El Cruce, atorgà un «deu» per la seva professionalitat. I quan menys s'esperava, una música vibrant i melodiosa va acompanyar la presentació de totes les plantilles, que desfilaren per l'escenari, culminant l'acte, familiar i original, amb la interpretació d'una comèdia, a càrrec de prestigiosos artistes de la localitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris