algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Futbol Insular

Un any més, i envoltat d'espectacularitat, la carismàtica Penya futbolística Arrabal celebrarà la gran festa final de temporada, i gaudirà de l'escenari més pintoresc de la nostra Illa, com resulta ser la Sala Palladium del Casino Mallorca. Quantitat innumerable d'efectius que composen les catorze plantilles de futbol base, més els integrants de la simpàtica escoleta, seran els autèntics protagonistes, ja que la festa està perfilada i organitzada per demostrar-los la forta estima que aficionats, incondicionals, directius i amics en general, és més del que tots ells es figuren. Se celebraran igualment els distints èxits que les respectives plantilles han aconseguit en els particulars campionats. Per tots ells, la directiva ha tingut un detall, que consistirà en entrega personal d'un trofeu o placa al·lusiva a acte tan entranyable i familiar. Des del poc menys que insubstituïble Toni Tatxa, continuant amb el president dels equips filials, Joan Torres, i resta de directius, serà motiu de satisfacció el poder ser testimonis i cooperadors de festa que ja és tradicional a la nostra ciutat. Molts seran igualment els convidats com així mateix autoritats socials i esportives que per res del món deixaran d'assistir-hi, disposats a donar suport amb la seva presència a una entitat que ja comença a ser històrica dins l'àmbit futbolístic balear. Serà a partir de les nou d'avui vespre, quan la maquinària comenci a posar-se en marxa, i que no s'aturarà fins que els motors entrin en ebullició, que coincidirà aproximadament a l'hora del multitudinari repartiment de trofeus i obsequis a balquena. Valdrà la pena convertir-se en espectador d'una festa que acumula la màxima puntuació cada final de temporada.

UE Poblera  

El passat divendres la junta directiva de la UE Poblera celebrà l'habitual reunió de cada setmana que pels efectes va resultar extraodinària. En el seu transcurs es plantejaren bastants d'assumptes que afectaven l'organigrama de l'entitat. Entre ells, debatre el cas de Miguel Molondro, una vegada haver anunciat la seva retirada definitiva del futbol en actiu. Els components de la junta directiva es varen plantejar la formalització d'un tàndem tècnic, format per Molondro i Joan Mateu, com igualment procedir al fitxatge d'un segon entrenador per l'equip de Tercera, atès que Sito Siquier no pot responsabilitzar-se de l'esmentat càrrec, per mancança del carnet oficial corresponent de Tercera Divisió. Quant al jugador Tomeu, es mantenen conversacions molt optimistes que permetran la seva continuïtat una temporada més. I entre els assumptes més urgents, procedir a fitxar quan més prest millor un porter i dos efectius més.

Constància  

Totes les decisions que els actuals components que conformen la junta gestora actual del Constància (tots ells en funcions), una vegada haver presentat la dimissió Andreu Sacarés, continuen tenint refrendament oficial, tal com acaba de passar en el tràmit que acaben de formalitzar respecte de la baixa de Xisco Monserrat, com igualment de Sacarés i Picazo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris