nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
20°

El darrer entrenament dels vermellons: Adéu a tantes coses...

Son Bibiloni va acomiadar ahir la temporada i bona part de la plantilla mallorquinista

Son Bibiloni va dir ahir adéu a moltes coses. El lloc habitual d'entrenament del Reial Mallorca va dir adéu a la temporada 98/99 "la del seu debut", adéu a Paunovic, sempre el darrer que es queda assajant xuts a porta; adéu a Dani, el jugador que més gols ha fet allà; adéu a Lauren, l'home que més quilòmetres ha recorregut; adéu a Marcelino, l'home més seriós; adéu a Roa, la persona que més ha «tastat» la seva gespa, i, adéu a Héctor Cúper, Eduardo Basigalup i Juan Manuel Alfano, els tres homes que han «construït» Son Bibiloni i que més han pensat dins ell. Ahir matí, a la carretera de Sóller es va tancar un cicle.

I ho va fer de la millor manera possible: ple d'aficionats demanant autògrafs, al·lotes fent-se fotos amb els jugadors, i els futbolistes regalant multitud d'objectes: camisetes, calçons i fins tot les botes. Molts foren els «barralets que s'endugueren el trofeu més preuat: les botes de futbol del seu ídol.

Son Bibiloni va acomiadar bona part de la plantilla mallorquinista; ahir va ser el darrer entrenament del Reial Mallorca 98/99. La pròxima temporada ja no hi seran Cúper, Marcelino, Lauren, Paunovic, Dani, Alfano, Basigalup i Roa; i és més que probable que hi hagi algú més que abandoni l'Illa.

La veritat és que hi va haver moments d'histèria. Els aficionats es barallaven per les botes que els futbolistes regalaven, els jugadors que no podien arribar als seus cotxes, i els mitjans de comunicació que no podien fer la seva feina. I Héctor Cúper va ser el més afalagat. Les mostres d'estima cap al tècnic argentí han estat contínues durant aquestes dues darreres temporades. Però ahir es varen fer més evidents, ja que era la darrera ocasió per als aficionats vermellencs de tenir a prop la persona que els ha fet somiar tant, sobretot aquesta darrera campanya.

Besades, abraçades, floretes i, fins i tot, una tortada de llepolies gentilesa d'una botiga de dolços de prop del Lluís Sitjar cul

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris