nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Futbol Insular

Sis en punt de l'horabaixa en el Poliesportiu de sa Pobla, emoció garantida davant el partit que la UE Poblera haurà de disputar contra el rival Alcira sota l'arbitratge del col·legiat català, Parisi Monreal. Tot això arranca del partit inaugural, en el qual a base d'amor propi, vergonya esportiva i tot quant vostès vulguin afegir, varen aconseguir anivellar un marcador en contra de tres a zero i poc va faltar perquè al final assoleixin el gol victoriós. Digna de ressaltar és la gran actuació de Miguel Molondro, que en el darrer minut de joc va aconseguir interceptar una falta màxima que només va existir en l'ànim del col·legiat. Novament Tomeu Pons tendrà la gran ocasió de rebre com a aperitiu una ovació unànime juntament amb els seus efectius, d'una massa incondicional que es bolcarà des del minut inicial. S'ho mereix la població, els vells i els joves associats, que tots junts col·laboraren perquè l'espectacle acabi victoriós. Tornam a repetir que el partit començarà a les sis d'avui horabaixa.

Ferrioler  

De bon matí, l'expedició del Ferrioler juntament amb el cos tècnic encapçalat pel seu entrenador Joan Manel Darder hahuran de viatjar rumb a Barcelona de pas per Premià, on a les dotze dirimiran el partit corresponent a l'ascens a Segona Divisió B. Viatgen molt animats, malgrat la derrota del tot injusta encaixada dissabte passat. Encara no està tot perdut, malgrat que els amfitrions igualment sortiran recremats, fet motivat per la derrota que varen encaixar davant l'Horadada. L'expedició ferriolera té previst retornar a la nostra ciutat a les cinc d'avui horbaixa.

Comité juvenil  

Entre els molts d'acord dels membres del comitè juvenil ressalta el resultat de la informació oberta del partit de Segona Regional juvenil entre Sant Marçal i Son Oliva: se sanciona per 13 partits el jugador Julià Frau (Santa Marçal) per doble amonestació, insults, amenaces i intent d'agressió al col·legiat. Igualment es falla la informació del partit de Tercera Regional Juvenil, Beta-At. Rafal B: se suspèn per 9 partits Manuel Cascos (Beta) per insults i intent d'agressió. 8 partits al jugador del mateix equip, Sebastià Abraham, per intent d'agressió a l'àrbitre i tres, al delegat Pedro Bisbal per incompliment de les seves obligacions.

«Es Molete»  

Després de quinze dies de relax, novament el Cardassar haurà de fer front a una complicada papereta com serà el fet de rebre en el municipal de Sant Llorenç l'equip rival Calvià. Un conjunt que el passat diumenge no va poder doblegar el líder eventual, Felanitx. Molt importants resultaran per al conjunt local els punts que en joc s'adjudicaran. Fins i tot podran sevir d'orientació cap al final d'aquesta curta competició en la qual tot ha afavorit els tres equips que conformen el grup, tant esportivament com econòmicament. És un altre motiu més per intentar aferrar la totalitat del premi que a partir de les sis, sota l'arbitratge de Peña Molina, es disputarà a «cas Molete».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris