nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

«La renovació es resoldrà després de la Recopa, perquè Asensio ho ha demanat»

Cúper recordà, altre cop, que perllongar el seu contracte és cosa de dues parts

97648

Cúper assegurà que una victòria del Mallorca al Nou Camp obriria molt la Lliga.

«Diguem que sí» responia Héctor Cúper quan era interrogat ahir sobre si estava d'acord amb el termini fixat per Antonio Asensio perquè decideixi si renovarà o no el seu compromís amb el Reial Mallorca. El tècnic mallorquinista fou clar també quan explicà que era Antonio Asensio qui havia decidit que la decisió s'havia d'adoptar just després del partit de tornada contra el Chelsea. Cúper recordà que una renovació sempre és cosa de dos i no d'una part.

Però Cúper començà parlant de la renovació, quan fou interrogat sobre si Asensio li havia presentat un projecte esportiu per quedar-se. «Parlàrem el mes de desembre de les tres que hem mantingut. Els projectes esportius a vegades tenen limitacions. No es pot tenir clar tot, perquè pot passar qualsevol cosa en plena competició. Parlarem de coses, jugadors... Evidentment, hi va haver coses en les quals estavem d'acord i altres que no... En una primera reunió, el més important són les intencions d'ambdues parts. Hi pot haver bones intencions, després hi ha molt de camí...», explicà.

Cúper, acte seguit, reiterà que vol continuar al Mallorca, però matisà. «Com a voler, vull quedar-me al Mallorca. Ara bé, sabem tots que un ha de poder, no vull dir comparar, però sí atendre algunes coses que són importants per a qualsevol entrenador. Si hi ha avantatges en alguna de les opcions, un ha de mesurar això. Repetesc el que vaig dir l'altre dia. En una renovació de contracte, ambdues parts es junten i decideixen alguna cosa... En cas contrari, és que algú té l'absoluta decisió...», manifestà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris