nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Cúper: «El més important era sumar els tres punts»

El tècnic ressaltà la motivació mostrada pels jugadors

El tècnic mallorquinista Héctor Raúl Cúper manifestà que el partit de cap manera va ser fàcil, però que el gol de Biagini obrí el camí de cap al triomf. «No ha estat un partit fàcil, però el primer gol va fer que el Vila-real avançàs les línies i nosaltres ho aprofitàrem per sortir al contracop i aprofitar els espais», explicà.

De tota manera, el tècnic manifestà que el més important del partit d'ahir va ser el resultat i els tres punts que l'acompanyen. «El més important del partit és la victòria i els tres punts que això comporta. El joc tal vegada no hagi estat gaire vistós, però sí intens i lluitat».

Quant a l'onze inicial que presentà, l'entrenador argentí explicà que «senzillament vaig treure l'equip que creia que era millor per afrontar aquest matx». Pel que fa a la suplència de Biagini, el tècnic explicà que «la titularitat es guanya durant tota la setmana». Pel que fa a la seva entrada al camp, apostant per una formació més ofensiva, Cúper explicà que no és que anassin a Vila-real a cercar un empat. «No veníem a empatar de cap manera. Volíem la victòria i el canvi de Biagini per Carreras vaig creure que era el més adient en aquell moment», explicà.

Cúper reconegué que el seu equip va tenir alguns errors posicionals sobretot al centre del camp i a la defensa, però que l'important ha estat el resultat. «A la primera meitat hi va haver alguns errors posicionals, sobretot al mig del camp i a la defensa, però això és una cosa que hem d'estudiar durant la setmana i ara només importa la victòria».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris