algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Irulegui: «El primer gol ha desequilibrat el partit»

Segons l'entrenador qualsevol dos equips podria haver marcat

L'entrenador del Vila-real, José Antonio Irulegui, explicà, en haver acabat el partit d'ahir contra el Reial Mallorca, que aquest va tenir dues parts diferenciades: la primera d'elles durant la primera mitja hora del partit, en què el seu equip gaudí de les més clares ocasions de gol. «El partit ha tingut dues parts diferents. La primera d'elles durant els trenta primers minuts, en què hem gaudit de diferents ocasions de gol que per una cosa o l'altra no hem aconseguit definir. Llavors hi ha hagut una estona d'impàs durant la qual la pilota ha anat d'una banda a l'altra sense solta ni volta. Després, el Mallorca ha passat a jugar al contracop i el gol ha acabat de desequilibrar el partit al seu favor».

Precisament el gol ha va ser el punt d'inflexió i la segona part del partit segons Irulegui. «A partir del gol hem estat obligats a avançar les línies i apostar per l'atac, la qual cosa ha permès al Mallorca sortir al contracop, aprofitant un d'ells per fer el segon gol», explicà el tècnic.

Irulegui reconegué que el resultat va ser just perquè el Mallorca va fer dos gols per cap del seu equip tot i que va voler matisar que durant la major part del matx qualsevol dels dos equips podria haver-se avançat en el marcador. «El Mallorca va fer dos gols i nosaltres no n'hem fet cap i, per tant, el resultat és just, però tanmateix durant la major part del partit el resultat va estar enlaire ja que qualsevol dels dos equips podria haver marcat. Va ser el Mallorca i aquest gol desequilibrà definitivament el partit en el seu favor. Nosaltres ho intentàrem durant la resta del partit i podríem haver empatat en un parell d'ocasions, però no vàrem saber aprofitar les oportunitats per igualar el marcador i al final ens feren un altre gol que sentencià definitivament el partit», digué.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris