cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

El Mallorca guanya (1-2) en el Calderón i supera l'objectiu dels 45 punts

Iovan Stankovic intenta superar Delfí Geli.

25-12-2016

1ATLÈTIC DE MADRID: Molina (0), Geli (0), Santi (0), Chamot (0), Serena (0), Roberto (0), Baraja (0), Jugovic (0), Fortune (1), Valerón (1) i José Mari (1).
Juninho (1) entrà per Serena en el minut 57 i Tevenet (-) per Baraja en el minut 78.
2MALLORCA: Roa (1), Olaizola (1), Marcelino (2), Siviero (2), Carreras (1), Engonga (1), Lauren (1), Paunovic (2), Stankovic (1), Biagini (1) i Dani (1) Chichi Soler (1) entrà per Dani en el 57, Chupa López (-) per Biagini en el 76 i F.Niño (-) per Paunovic.
ÀRBITRE: M.Enrique Mejuto González (1). Amonestà amb targeta groga Geli (m.21), Marcelino (m.23), Lauren (m.27) i Siviero (m.50). No tingué dificultats per controlar el partit i a penes no tingué jugades conflictives.
GOLS:
0-1: minut 8, Stankovic centra des de l'esquerra i Chamot, quan intenta rebutjar, introdueix la pilota a la seva porteria.
1-1: minut 19, José Mari afusella Roa.
1-2: minut 30, Paunovic, de cap, remata una centrada de Lauren.
INCIDÈNCIES: Més de mitja entrada a l'estadi Vicente Calderón. Xiulet per a l'equip local, tot i que el fons sud animà sempre amb càntics.

Victòria justíssima del Mallorca a l'estadi Vicente Calderón. L'un a dos final no reflecteix allò que realment ha estat el partit. Ningú no va merèixer guanyar, sobretot perquè s'enfrontaren dos equips desfigurats, sense formes, sense disseny. Guanyà aquell que tingué més sort, aquell que treballà millor i donà més mostres d'equip. Però també aquell que cometé menys errors i tingué una actitud més coherent durant els noranta minuts. El Mallorca sempre tingué el resultat a favor i va saber conservar-lo, sense arriscar. Cúper sempre ha guanyat l'Atlètic de Madrid, de quatre enfrontaments, quatre victòries. Li té la mesura presa, però també és cert que l'Atlètic ha salvat novament els mobles a Cúper. L'any passat arribà a Madrid tocat i enguany hi tornava en una situació delicada, pel que havia passat en els darrers dies. En qualsevol cas, aquest equip entrenat per Carlos Aguiar és el pitjor Atlètic que s'ha trobat el Mallorca els darrers temps.

La setmana havia estat especialment densa per a Cúper. El desvetllament del seu futur ha començat a enfosquir una temporada fins ara esplèndida. Les especulacions han robat protagonisme a la competició i, entre tots, havíem deixat aquest partit en un segon terme. En definitiva, però, els jugadors havien de reprendre el seu paper i la crítica havia de tornar a ser generosa amb el futbol. No era fàcil, perquè les hores prèvies del partit també havien estat protagonitzades pels presidents. Jesús Gil i Antonio Asensio acapararen l'atenció d'uns i altres. El primer controlat per la justícia i amb l'equip amb l'aigua al coll, mentre el segon es deixava veure al voltant dels seus jugadors que s'hostajaven davant la seu de l'Audiència Nacional.

 

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris