cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
16°

Héctor Cúper: «Han estat dos errors fatals»

El tècnic argentí no va voler parlar de cansament

Héctor Cúper reconegué ahir que la segona meitat del seu equip fou dolenta i que no varen saber com sortir-ne endavant. «En la primera meitat vàrem controlar bé el partit i creàrem ocasions de gol que no aprofitàrem i que com a Croàcia no vàrem saber finalitzar. A la segona part canvià tot. No vàrem saber mantenir el ritme del partit i crec que l'entrada de Julio Salinas li donà la diferència a l'Alabès i no sapiguérem reaccionar. De tota manera, crec que també hem tingut dos errors, el primer un error posicional en què el deixam rebre tot sol i el segon, una errada més clara encara».

Cúper explicà que fins a la sortida de Salinas tenien encara moltes possibilitats de guanyar. «Fins al gol de Salinas el partit no deia molt, nosaltres tinguérem les possibilitats al primer temps però al final es perdé».

El tècnic argentí del Mallorca no va voler parlar de cansament als seus jugadors després de tres partits en una setmana i digué que això s'avaluarà més endavant. «L'esforç l'avaluarem demà amb un poc més de tranquil·litat, però crec que l'equip ha realitzat un gran esforç i senzillament baixàrem molt el nivell de joc del segon temps», digué.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris