nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Duel entre necessitats de punts

El Mallorca vol rompre la ratxa i els canaris, recuperar el lideratge

El Mallorca B afronta avui un compromís de vital importància (17.00 hores) al Lluís Sitjar contra Las Palmas amb arbitratge del col·legiat de Castella-la Manxa Pinar Martínez. Nando Pons, com es sap, no podrà comptar amb Ramon, lesionat, i Porto, sancionat, mentre que tot fa pensar en el retorn del capità Pep Lluís Martí al centre del camp.

Així les coses, l'onze mallorquinista podria ser el format per Leo Franco; Rondo, Potenzoni, Vaqueriza, Ivo; Martí, Braña, Santre, Maldonado; Luque i Diego.

La UE Las Palmas arriba també amb importants baixes, ja que el tècnic canari Paco Castellanos no podrà comptar amb els lesionats Robaina, Àlex, Paquito, Orlando, Renaldo i Kowalczyk. Així, l'entrenador s'ha vist obligat a convocar els jugadors de la pedrera Blas, defensa central, Angel, migcampista, i Gustavo, davanter.

El tècnic canari res no ha avançat del possible onze titular, malgrat que tot fa pensar que podria ser el format per Cicovic; Merino, Sarasua, Blas, Herrera, Paqui; Pachi, Oscar, Samways; Socorro i Eloy.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris