algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Partits del cap de setmana

Ferrioler-Peguera El Peguera inicià la temporada amb l'objectiu d'aconseguir, com a mínim, disputar la lligueta d'ascens. El Ferrioler, ara per ara, té un punt d'avantatge sobre el seu pròxim rival, malgrat que un triomf del Peguera el situaria, altre cop, amb clares opcions.
Àrbitre: Serrano. Hora: 17.00 (avui).

Alcúdia-Son Roca El conjunt de Son Roca, en una situació crítica dins la classificació, es troba ara mateix pletòric de moral, després que diumenge va derrotar de forma clara el Penya Arrabal. Així i tot, l'Alcúdia és, almanco teòricament, clarament superior al conjunt de Palma.
Àrbitre: Corrales. Hora: 16.00.

Calvià-Felanitx Un sol punt separa un i altre conjunt a la classificació. En principi, el fet de jugar a casa dóna avantatge als locals, malgrat que guanyar el Felanitx no serà feina fàcil. Un i altre conjunt es troben en un gran moment i tot fa pensar en un partit espectacular.
Àrbitre: Pérez. Hora: 11.30.

Montaura-Montuïri La classificació i la qualitat d'ambdues plantilles fa pensar en un clar triomf del Montuïri. Els visitants lluiten per l'ascens directe, mentre que el Montaura ho fa per situar-se en una zona tranquil·la. En tot cas, guanyar dins Mancor mai no és feina fàcil.
Àrbitre: Peña Molina. Hora: 15.30.

La Unió-Esporles La proximitat entre el Secar de la Real i Esporles dóna especial intensitat als duels entre un i altre equip. La Unió es troba molt millor que el conjunt visitant a la classificació, malgrat que en un partit de gran rivalitat "com és el cas" mai no es pot descartar cap resultat.
Àrbitre: Montero. Hora: 16.30.

P. Arrabal-Casa Miss El conjunt de Santa Catalina, després del dur correctiu que va rebre diumenge passat a Son Roca, no es pot permetre el luxe de no guanyar. Els poblers, per la seva banda, tampoc no es troben en el seu millor moment, després que diumenge perdessin amb el P. Sóller a casa.
Àrbitre: Domínguez Jerez. Hora: 11.30.

Cardassar-Independent El Cardassar, tercer a la classificació, fou derrotat diumenge passat en es Torrentó de Felanitx. Així i tot, s'ha de pensar en un triomf del conjunt de Sant Llorenç. L'Independent, molt irregular, ha demostrat que és capaç de derrotar qualsevol rival.
Àrbitre: Ramon Cruz. Hora: 16.00.

Espanya-Alaró El conjunt de Llucmajor és superior a l'Alaró, malgrat que ho haurà de demostrar sobre el terreny de joc. Un i altre conjunt, que començaren la temporada de forma nefasta, s'han recuperat una mica, malgrat que es troben molt a prop de la zona de descens.
Àrbitre: Mayol. Hora: 16.00.

S. Ponça-Sóller Qualsevol resultat que no sigui una victòria del Santa Ponça seria una autèntica sorpresa. En tot cas, tots els partits s'han de jugar i el Santa Ponça perdé no fa molt amb el Santanyí. El Sóller es troba en una zona còmoda de la classificació, lluny del descens.
Àrbitre: Esteban. Hora: 16.00.

P. Sóller-La Victòria Partit entre dos equips de similars característiques. Un i altre tenen l'ambició de jugar la lligueta i per ambdós equips seria important aconseguir el triomf. El fet de jugar sobre l'herba artificial de Can Maiol dóna avantatge al conjunt del Port de Sóller.
Àrbitre: Polo Mas. Hora: 16.30.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris