cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Juninho està disposat a tornar al futbol anglès

Osvaldo Giroldo «Juninho», migcampista brasiler de l'Atlètic de Madrid, viatjà ahir amb son pare a Birmingham on negocià el seu traspàs a l'Aston Villa, segons s'anuncià ahir a Anglaterra. El Middlesbrough ja té un seriós rival en la licitació per Juninho, ja que l'Aston Villa està disposat a comprar un futbolista que fou comprat la passada temporada per 3.000 milions de pessetes. El Middlesbrough té la primera opció, ja que està contemplada en el seu contracte, però l'Aston Villa ja tingué un primer contacte seriós ahir migdia a Birmingham.

Viv Andreson, membre del cos tècnic del «Boro», assenyalà que no era cert que el seu club estigués disposat a abonar 33 milions de dòlars, uns 4.784 milions de pessetes, per Juninho. «Estam esperant per saber quina és l'oferta de l'Aston Villa per obrar en conseqüència», digué Anderson.

El futbol espanyol ja està en el punt de mira de tots els clubs anglesos, i concretament els equips de l'Arsenal i el Leeds Unitet segueixen les evolucions de jugadors mallorquinistes com Dani, Lauren o Marcelino. L'Arsenal oferí 1.200 milions per Dani.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris