algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
15°

Els germans De Boer ja són del Barça

Firmaran pel que queda de temporada i per tres més

El Futbol Club Barcelona, mitjançant el seu vicepresident Joan Gaspart, confirmà oficialment ahir horabaixaa el fitxatge dels germans de l'Ajax Frank i Ronald de Boer, els quals arribaran a la Ciutat Comtal avui per superar el corresponent reconeixement mèdic i firmar el seu contracte.

«Hem aconseguit els dos De Boer, que era el que sempre havíem volgut. A més, Louis van Gaal està encantat amb ells», explicà el dirigent barcelonista, que afegí que «les condicions econòmiques són, finalment, les que volia el FC Barcelona».

Joan Gaspart, Jaume Parés, gerent blaugrana, i l'advocat Leopoldo Hinjos es reuniren ahir horabaixa durant poc més de cinc hores amb Rob Cohen assessor dels bessons i sogre de Ronald, Rob Jensen, el seu representant, i amb l'advocat Harrald Knijf acabaren de perfilar alguns detalls del contracte definitiu.

Rob Jensen es va mostrar molt satisfet per posar punt i final a un embolic que s'ha dilatat durant mesos i va assegurar que «els jugadors estan extremadament contents pel fet d'haver fitxat pel conjunt del Futbol Club Barcelona».

D'aquesta forma, els internacionals holandesos firmaran pel que resta de la present temporada i per tres més a canvi d'uns 3.200 milions de pessetes. Quant a la clàusula de rescissió acordada, tant un com altre tindran un preu de seixanta milions d'euros, uns 9.780 milions de pessetes. El Barça ja ha enviat el pertinent fax per formalitzar la inscripció de Frank i Ronald de Boer a la seu de la Lliga Nacional de Futbol Professional (LFP). La seva presentació oficial tindrà lloc a la Ciutat Comtal el pròxim dilluns a les 13.30 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris