cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 28°
31°

Héctor Cúper: «Hem fet un gran partit»

El tècnic mallorquinista, Héctor Cúper, va aparèixer a la sala de premsa somrient, però la golejada no va afectar la seva poca locuacitat: «avui (per ahir) no hi ha moltes coses a dir. Simplement felicitar els meus jugadors i dir que millor no ha pogut ser».

Cúper es va elogiar efusivament els seus futbolistes: «els meus jugadors han fet una gran feina, han tingut una bona actitud i molta força de voluntat per treballar un partit que en un principi se'ns presentava molt difícil contra un equip que és un dels grans i que, com ha demostrat Kiko, té grans jugadors a les seves files.»

L'entrenador argentí del Mallorca va explicar que havien estudiat molt a fons el seu rival: «sabíem que havíem d'anar alerta amb el joc d'alguns jugadors, sobretot de l'eix Roberto, Valerón i Kiko. Havíem d'intentar trencar aquest circuit i crec que s'ha fet bé».

Pel que fa a la lesió de Paunovic, Cúper va comentar que «és una llàstima que s'hagi lesionat, perquè estava tenint un bon rendiment. Sembla que en tindrà per uns dies, perquè segons el metge hi ha un petit trencament. De tota manera, cal ser prudent i esperar a demà, que ja tindrem un diagnòstic més segur».

Cúper va respondre amb un breu «no diguem res» a la pregunta sobre la situació a la classificació i al fet que el Mallorca roman imbatut.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris