cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 25°
29°

Mané: «Les expulsions ens han descontrolat»

Considerà injusta la targeta vermella a Rocha

José Manuel Esnal Mané, tècnic del Club Esportiu Alabès, va comparèixer davant els mitjans de comunicació malhumorat i amb poques ganes de parlar. Les seves respostes eren breus, seques i tallants i semblava tenir ganes de complir el tràmit amb els mitjans de comunicació com més ràpid millor.

En una primera anàlisi del partit, l'entrenador de l'Alabès va explicar que l'expulsió del brasiler Iván Rocha havia perjudicat molt el seu equip i havia fet canviar el rumb del partit. «L'expulsió d'Iván Rocha ha estat decisiva, perquè a més de deixar-nos en inferioritat numèrica, ens ha agafat en un desajustament i el Mallorca ha aprofitat per marcar el primer gol», explicà.

Per Mané, l'expulsió de l'exmallorquinista va ser del tot injusta, ja que «cap de les dues targetes que li han mostrat era justificada», no així la de l'altre jugador de l'Alabès expulsat, Manuel Canabal, ja que segons explicà el tècnic, «Canabal ha comès la malaptesa de dirigir-se amb males paraules a l'àrbitre».

Pel tècnic del conjunt basc, el resum de l'enfrontament és que «durant tota la primera meitat i part de la segona, hem controlat molt bé el partit, sense renunciar a crear ocasions de gol. Però a la segona part i d'una manera injusta ens han expulsat un jugador i hem hagut de reestructurar les línies, aprofitant aquest desajustament, el Mallorca ens ha marcat un gol "molt guapo, per cert" i a partir d'aquí ens han dominat clarament». José Manuel Esnal va afegir que «amb 10 jugadors primer i després amb 9 es feia molt difícil jugar, sobretot fora de casa i tot i així encara hem continuat treballant, hem aconseguit un gol i hem complicat les coses al Mallorca».

El tècnic de l'Alabès no va voler qualificar l'actuació de l'àrbitre, però de les seves paraules es pot desprendre que considerava perjudicat el seu equip per algunes decisions del madrileny García Aranda.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris