cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 13°
13°

Stankovic i Paunovic ja són a Palma

Els mallorquinistes tornen després de passar uns dies d'incertesa pel conflicte militar a Iugoslàvia

105090

Stankovic arribà a Mallorca i es reincorporarà als entrenaments demà.

No han estat uns dies tranquils. Els jugadors mallorquinistes Iovan Stankovic i Vejlko Paunovic han passat uns dies concentrats amb les seleccions del seu país, absoluta i sub-21 respectivament, en els quals han pogut viure de molt a prop la complicada situació política per la qual travessa el seu país. Amenaces d'intervenció militar a la zona de Kosovo tenen amb l'ai al cor tota la població civil.

Després d'uns dies concentrats i després que per resolució de la UEFA, se suspenguessin els partits oficials que Iugoslàvia havia de disputar contra Eire, Iovan Stankovic arribà ahir a Palma, per concentrar-se a partir de demà amb el Reial Mallorca, mentre que Paunovic té previst arribar a Mallorca avui capvespre.

Per Stankovic, la situació és molt complicada tot i que, segons el seu testimoni, la gent viu amb certa normalitat, encara que envoltats d'una gran tensió. «La gent fa vida normal com sempre, tot i que es nota un cert ambient de tensió fruit de les contínues amenaces d'intervenció militar. És una situació estranya», explicà el mallorquinista.

Stankovic arribà ahir a Palma procedent de Belgrad, i ho va fer tot sol, encara que hi havia la possibilitat que vengués amb la seva família. «La meva família està bé, i no volen abandonar el seu país, igual que altres moltes persones que viuen des de sempre allà i que de cap manera volen abandonar», manifestà Iovan Stankovic.

Pel que fa a Veljko Paunovic, aquest té previst arribar avui a Mallorca, i la seva visió del conflicte i dels dies passats al seu país és un poc diferent a la d'Stankovic. «La veritat és que tot el que passa és molt difícil d'assimilar amb tranquil·litat. La gent està nerviosa. Sembla que tot es podrà solucionar i hi haurà pau. De totes maneres no se sap molt bé què passarà. M'agradaria que la meva família sortís del país, però ells, com la majoria de gent, volen quedar a casa seva i no fan comptes abandonar el país».

Tant un jugador com l'altre estan convençuts que aquesta difícil situació que es viu al seu país no ha d'afectar el seu rendiment professional a les files del Reial Mallorca. Els dos jugadors són conscients de la seva professionalitat i estan segurs que no es deixaran influir en el seu rendiment a causa del que està passant al seu país.

El cert és que els dos jugadors tornen a ser a Palma, després de viure uns dies d'incertesa com els jugadors que des de diferents països d'Europa viatjaren cap a Iugoslàvia per disputar un partit amb les seleccions absoluta i sub-21, i que s'hagueren de suspendre. Al final, els dos equips s'enfrontaren entre ells.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris