algo de nubes
  • Màx: 10°
  • Mín:

Futbol Insular

Tots els partits de Regional Preferent es disputaran durant la jornada dominical. Els col·legiats nomenats per dirigir els partits són els següents: Recreatiu La Victòria"Ferrioler (Llompart Pou), Casa Miss Jotul"Peguera (Mayol Bonet), Son Roca"Port de Sóller (Garza Maisanava), Independent"Penya Arrabal (Munar Gelabert), Felanitx"Alcúdia (Bauzá Martorell), Alaró"Cardassar (Ribot Riera), Montuïri"Calvià (Lillo Martín), Sóller"Espanya (Bastida García), Esporles"Montaura (Peña Molina) i Santanyí"Santa Ponça (Pérez Granado).

Ferrioler-UE Poblera El partit de Tercera Divisió, que en principi estava assenyalat per al pròxim dissabte ha patit una canvi. Finalment, la confrontació es disputarà diumenge a les 17.30 hores al camp de Sant Jordi.

Patrocinador A poc a poc, les coses se solucionen per a l'Atlètic Balears. Són tantes les mancances, que quan succeeix alguna bona notícia fa la sensació que ha tocat la loteria a l'entorn de l'Estadi Balear. Avui capvespre, des de les 18.00 hores, a una sala del restaurant Molí des Compte es procedirà a la presentació del nou patrocinador de l'equip de Tercera Divisió. Es tracta de la firma de rellotges Calipso. A l'acte hi acudiran bona part dels directius del club blanc-i-blau.

Molta activitat La setmana pròxima serà de molta activitat per als equips de Tercera Divisió. A més del partit benèfic que disputaran a Binissalem una selecció de l'esmentada categoria i l'amfitrió el pròxim dimarts dia 6, quatre dies després, el dissabte dia 10, tindrà lloc la setena jornada de Lliga. I quaranta-vuit hores després, amb motiu de la festa de la Hispanitat (dia 12) hi haurà, un altre cop, competició oficial corresponent a la vuitena jornada. Sumant els tres partits, tanta activitat afectarà molts de clubs que aportaran la seva col·laboració al partit benèfic. Aquesta circumstància és segur que no la tingueren en compte els il·lusionats organitzadors. Les mateixes causes, a excepció del partit benèfic, afectaran Regional Preferent, ja que els dies 10 i 12 hi haurà jornades de competició.

Penya Arrabal Es fa feina afanyosament en els preparatius de la gran festa mallorquinista que cada temporada organitza l'emblemàtica Penya Arrabal amb motiu del repartiment de trofeus i obsequis al·lusius a la temporada passada. És i serà, altre cop, una autèntica festa de carrer, com només son capaços de dur a terme els vertaders cataliners. El carrer és l'escenari apropiat per la festa, ja que es tanca a la circulació rodada durant unes hores i així els assistents poden sopar ben amples. Per primera vegada, l'acte serà amenitzat per dues orquestres de molt de nom. La festa serà presidida per les primeres autoritats del Govern, el Consell i l'Ajuntament, que ja tenen anunciada la seva assistència. Res estrany, trobant-nos com ens trobam, en època preelectoral.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris