cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
28°

Acorden administrar la vacuna de Janssen a persones d'entre 40 i 49 anys

La Comissió de Salut Pública, en la qual estan representades el Ministeri de Sanitat i totes les comunitats i ciutats autònomes, ha acordat que un cop s'hagi completat la vacunació contra la Covid-19 dels més grans de 50 anys, es continuï vacunant el grup de 40 a 49 anys amb les vacunes d'ARNm (Pfizer i Moderna) i Janssen.

De la mateixa manera, segons ha anunciat el Ministeri, també s'ha acordat fer noves aportacions a l'actualització de les 'Actuacions de resposta coordinada pel control de la transmissió de la Covid-19'. Així mateix, es continuarà treballant en un document de 'Mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut davant la Covid-19 per a les activitats de temps lliure adreçades a la població infantil i juvenil 2021'.

D'altra banda, durant la reunió s'ha recordat a les comunitats autònomes que tenguin previst el procés de vacunació prèvia a la incorporació dels MIR i altres especialistes. De la mateixa manera, el Ministeri ha avançat que també s'està treballant en el document de 'Recomanacions de vacunació enfront la grip temporada 2021-2022'.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris